Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

słowniki języka polskiego i niemiecko-polski, rower i biżuterię  :huh:  :D  a najbardziej to sięjednak z galaretki cieszyłam i tylkoo to pamiętam z komunii, haha  do dzisiaj lubię  :lol:

Opublikowano

Gosia tyle dobroci a Ty  galaretke pamiętasz ,ja jak Kriss rower zcziłem kilka dni przed na strychu ,ale była radość ,a w dzień komuni bez powietrza w kołach testowałem jak się nim jeżdzi :P

Opublikowano

Heh Gosia ta galaretka :-)
Ja pamiętam do dziś tą z komunii.
Dostałam lalkę barbie i mi kuzyn ją utopił w ów gskaretce, do dziś mam zła traume :-(
:-D
Ale wy prezenty dostaliscie.

Opublikowano

i to były wspaniałe czasy . ;) jeździć rowerem bez powietrza oj Tomciu  :P

a dziś wypasione prezenty i tak nie będą dzieci pamiętać co dostały :rolleyes:

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Gosia spoko -ja też jakieś 20 minut temu wróciłam - obiecałam sobie, że to ostatni moj sezon na dwa etaty- a na 11.00 spowrotem do kieratu :) starczy...stara już jestem ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Ale żeście dziewczyny zabalowały  ;)  :P  :D

No żeby tak po całych nocach  :lol:

Tes uważasz że osoba w Twoim wieku jest już stara???  :blink: To żeś mnie pocieszyła  :P to chociaż jakaś emerytura by się przydała skoro "starość" zawitała  :lol:

Opublikowano

to fajnie macie, u nas na zmiane słonce i chmury i zimny wiatr  :unsure:  ale jak to Polak, zawsze znajdzie sposób, grill w piekarniku  :lol:  B)

Opublikowano (edytowane)

o widzę że Laleczka zadowolona, Gosia trochę mniej, ale w końcu sezon grilowy się dopiero zaczyna więc jeszcze Gosiu się nasiedzisz przy grilu, jeszcze będziesz go miała dosyć szczególnie gdy go rozpalić nie będziesz mogła  :P  :D

Edytowane przez darek3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v