Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Na wiosce plotki muszą być z tego co nie którzy żyją ,  jestem tego zdania że dziewczyna ma większe szansę jak chłopak w znalezieniu drugiej  połówki nawet jak się ma np .30 lat  :)

A z tymi palcami to i na chłopaka potrafią pokazać 

Opublikowano (edytowane)

aletes bo jak ktos nie ma swojego zycia lub jest tak puste to sie  interesuja innymi nie soba , żal mi takich ludzi

z tym kto ma łatwiej to bym tak pochopnie sie nie wypowiadał  bo to od wielu rzeczy zalezy trudniej maja osoby niesmiałe , po dłuższych zwiazkach które sie rozczarowały ta druga osoba a najwieksza z przeszkód to chyba wpadanie w rutyne dnia codziennego

sam miłe taki okres w zyciu jak mnie dziewczyna zostawiła i 30 na karku no prawde mówiąc sie podłamałem dotego jeszcze niesmiały jestem i trudno mi nawiazac nowe znajomosci ale jak juz sobie odpusciłem szukanie zony na gospodarstwo to dziwnym trafem poznałem kilka fajnych osób a jak sie zareczyłem to co chwile kogos interesujacego poznaje nawet wczoraj w KFC stoje w kolejce i widze koło mnie stoji laska taka ze jak mi szczena opadła to potrzebowałem lewarka by ja zamknać ,chwile potem siedzę przy stoliku i podchodzi do mnie i pyta czy moze sie dosiaść i gatka szmatka okazało sie bardzo fajna osoba samotna ale nie szuka nikogo na stałe , no powiedziałem ze jestem rolnikiem  i moje zdziwienie że ja to bardzo zainteresowało mówi ze chciała by mieszkac na wsi na gospodarstwie  ale narazie jest łoda i chce sie wyszumieć , teraz u młodych to chyba taka moda sie zrobiła zeby byc singlem z wyboru nie wiem nie rozumiem tego chyba za stary jestem juz na takie podejscie do zycia

Edytowane przez kombi82
Opublikowano (edytowane)

Kombi i co teraz zrobisz aby tą swoją lubą zatrzymać na tej gospodarce? Ślub, dzieci- prawda? I samo życie....
A co do tego łatwiej to pociesze was Panów, że nie!!!
Jest wiele więcej aspektów i to na róznych płaszczyznach które musi facet ogarnąć - ci fajni już zajęci-a wam dziewczyna co? Obiad ugotuje, pomoże- chate ogarnie i .....i już jest żona idealna ;):P
Z facetami to jest dopiero dramat :D

Edytowane przez aletes
Opublikowano

małżeństwo lub dziecko to wcale nie sposób aby zatrzymać kobiete na wsi, jeśli nie bedzie chciała to nie zostanie i na to rady nie ma, mozna jedynie sprawic by czuła sie dobrze , miała wsparcie i czuła sie potrzebna, kochana i mysle ze jak o to zadbam to nie ma się czego obawiać 

Opublikowano

małżeństwo lub dziecko to wcale nie sposób aby zatrzymać kobiete na wsi, jeśli nie bedzie chciała to nie zostanie i na to rady nie ma, mozna jedynie sprawic by czuła sie dobrze , miała wsparcie i czuła sie potrzebna, kochana i mysle ze jak o to zadbam to nie ma się czego obawiać

Dokładnie... Zależy czego oczekuje od życia ;)

Nic tylko czekać na zbyt bo podaż jako taka :D:P

Opublikowano (edytowane)

Krassus nie zapominaj że tak jak na rynku towar zmienia włascicieli, a mozna równiez trafic na towar z odzysku :)

tak zwany recykling :D

Edytowane przez kombi82
Opublikowano (edytowane)

Jesteście okrutni :P dobrze że jeszcze nie konserwator zabytków się zainteresuje...- towar z odzysku ???

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Taaa...Ale na chłopaka to ludzie tak palcami nie pokazują- a dziewczyna w moim wieku to już ma na wiosce gorzej- "przebierała, przebierała..." a co oni wiedzą? Żałosne jak to łatwo kogoś krytykować :P

W jakim wieku? Przecież to młody rocznik jeszcze  :P

Czyli z tego co tu piszecie to zarówno dziewczyna jak i chłopak ze wsi ma problem ze znalezieniem drugiej połówki, więc nie pozostaje nic innego jak tylko szukać i czekać na cud  :D Podobno cuda się zdarzają więc może warto czekać...........

I wiecie, ja myślę że wymagania, wymaganiami, ale jak np znajdzie się fajną dziewczynę a ona nie będzie umiała gotować to co? Nie próbować w ogóle? Myślę że wszystkiego można się nauczyć z czasem i wtedy może się okazać że to był dobry wybór. To samo się tyczy chłopaków, ideałów nie ma i nie będzie  :P

Opublikowano

Krassus  

Akurat z tego co zauważyłem to mało jest tutaj osób które się wywyższają, poza Tobą oczywiście, bo Ty jesteś oczywiście lepszy i mądrzejszy od wszystkich, ale Twoje wypowiedzi tego jednak nie potwierdzają.

Jeśli tylko będzie chciała się czegoś nauczyć to się nauczy, nie chodzi mi o samo gotowanie bo tylko taki przykład podałem, ale o różne rzeczy których do tej pory nie wykonywała a życie ją do tego zmusiło 

Opublikowano

no fakt ja chce partnerki do zycia u jego boku to musi dobrze szukać 

a jak potrzebuje kucharki i sprzataczki to lepiej zatrudnić zawsze to taniej wyjdzie

Opublikowano (edytowane)

Człowiek się całe życie uczy..
Dobra -jadę do sklepu- ktoś coś zamawia?
To by się sąsiad znowu ucieszył- bo już wypatruje. :D

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Uuuuu- no co ty? A ty byś chciał z emerytka?

Opublikowano (edytowane)

Nie życz drugiemu....
A gdzie reszta tej naszej bandy?
Artur coś posmutniał...
Gosia...cisza tak jak Ł..... ,a Tomasz pewnie dzisiaj to coś organizował??

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Nie życz drugiemu....

A gdzie reszta tej naszej bandy?

Artur coś posmutniał...

Gosia...cisza tak jak Ł..... ,a Tomasz pewnie dzisiaj to coś organizował??

dlaczego miałbym posmutnieć?

Gośce pewnie siostry zablokowały dostęp :P

A Tomkowi żona dzisiaj nie pozwoliła :lol:

Edytowane przez artur125
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v