Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

dla mnie dziś walentynki skonczyły sie o 18 ale były udane :) niestety trzeba było wracac do domu bo awaria na chlewni  ale powiedziała  TAK !!! :D

Gratulacje!! :):)

Opublikowano

Darek a ty nie wiesz ze kobieta ma wymagania co do faceta a wychodzi za przeciwieństwo jego

dokad sie nie spotkasz to sie nie dowiesz jakie ma wymagania jak odrazu nie spławi to mozna powiedzieć ze masz duze szanse

Opublikowano

Ale koleżanka Gosia nie powiedziala jakie ma konkretnie wymagania, nie wiem czy sprostam jej wymaganiom, wiec niech sie Ona wypowie  :D  :P

już ci mogę jedno powiedzieć wymaganie, nie lubię takiego pier*****ia :P :P 

Opublikowano

Oświadczyny w Walentynki? A niby ze wsi tacy kreatywni...

Kolega to się lubi czepiać nie? dobrze że miastowi są bardziej kreatywni...

No i masz, i już po ptokach, już mnie przekreśliłaś  :P  ehhhhh :D

Nie nie, napisałam jedno z wymagań :P 

Opublikowano

Nie nie, napisałam jedno z wymagań :P

Czyli jeszcze istnieje cień nadziei  :D

Dobra przekonałaś mnie, jadę do Ciebie  :D ........yyyyyy tylko gdzie by to trzeba jechać? :D

Opublikowano

już ci mogę jedno powiedzieć wymaganie, nie lubię takiego pier*****ia :P :P

No i masz, i już po ptokach, już mnie przekreśliłaś  :P  ehhhhh :D

Kolezance chyba  chodzi  o  to- że  szuka  chłopa  z jajami  , a nie  pierdoły  co  sie  boi  konkretnie zagadać  :P

Opublikowano (edytowane)

Dzień jak zwykle ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

muszę koledze mariuszd93 polać :D

Czyli jeszcze istnieje cień nadziei  :D

Dobra przekonałaś mnie, jadę do Ciebie  :D ........yyyyyy tylko gdzie by to trzeba jechać? :D

no na Wlkp :D 

Edytowane przez Goska93
Opublikowano (edytowane)

Kolezance chyba  chodzi  o  to- że  szuka  chłopa  z jajami  , a nie  pierdoły  co  sie  boi  konkretnie zagadać  :P

Póki co jestem w tym temacie od kilku godzin a koleżance przechodzi przez głowę obcinanie czegoś więc lepiej być ostrożnym  :P  :D

muszę koledze mariuszd93 polać :D

no na Wlkp :D

Ty tak nie polewaj wszystkim, bo jeszcze Ciebie upiją  :P

No widzisz to już coś, to jadę  :D

Będę szukał dziewczyny z tatuażem na brzuchu  :D

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Póki co jestem w tym temacie od kilku godzin a koleżance przechodzi przez głowę obcinanie czegoś więc lepiej być ostrożnym  :P  :D

Ty tak nie polewaj wszystkim, bo jeszcze Ciebie upiją  :P

No widzisz to już coś, to jadę  

Mi by to nie przeszło przez głowę :P tylko pani rodzącej  :P ja tylko polewam, nie piję :P 

Opublikowano
darek3

Co  do  Krassusa  to  masz  całkowitą  rację , ale wykaż  się  większą inwencją  co  do  Gosi, bo  jak  narazie  to  w tym wirtualnym i  platonicznym  związku,  jaja  ma  tylko ona  ... a  dzieci z  tego nie będzie ... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v