Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
dexter00

nie chce odpalić

Polecane posty

dexter00    13

Witam. mam taki problem z moim 3080 ze ciągnik pracował kilka godz z siewnikiem po czym zgasiłem go na 2 godz i juz nie chce odpalić. rozrusznik kręci ale nic. paliwo do pompy dochodzi.proszę o pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

damianXXL    18

sprawdz filterek w pompce zasilajacej. Tez mialem problem z odpaleniem. Okazało sie ze ten filterek był zasyfiony i malo paliwa dostawal. wymieniłem tez filtr paliwa i odpala bez problemu :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dexter00    13

gaszenie jest na pociąganie. nie wiem co jest ale dałem troche samostartu i zapalił i juz wiecej nie było problemu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez kajoo20
      Witam
      Dzisiaj odpaliłem traktor - odpalił jak należy pochodził kilka minut i nagle zgasł. Zauważyłem, że woda znajdująca się w odstojniku zamarzła, podgrzałem filtry grzałką
      i nic. Kręci ładnie szybko ale nie chce odpalić. Kilka razy zatankowałem z mniej znanej stacji i chyba stąd ten problem wody w odstojniku. Bardzo proszę o pomoc.
    • Przez Kaspri
      Witam! Nie wiem jak odpalić zetora proxime 65. A dokładnie nie wiem w jakiej pozycji ustawić drążek STOP. Jutro mam egzamin praktyczny w Poznaniu i poczebuje jak najszybszej odpowiedzi. Pozdrawiam!
    • Przez NevarT25
      Mam problem z odpaleniem władka, dziś po założeniu nowego napędu obrotomierza i tej listwy obrotomierza, którą przykręca się do pompy wtryskowej(podczas przykręcania okazało sie że jedna śruba została kiedyś urwana i była przykręcona druga obok, wykręciłem urwaną i na to miejsce dałem nową i założyłem tą blaszkę od napędu) złożyłem całość linkę przykręciłem do obrotomierza, siadam do ciągnika naciskam guzik i kręci tylko nie może załapać, tak jakby nie miał danego gazu, ale dym normalnie leci z tłumika i nie jest zapowietrzony.
      Ktoś wie co to może być?
    • Przez Pawel64
      Witam, mam problem z zetorem 7245, ponieważ kręci a nie chce odpalić , proszę o podpowiedzi.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.