Filtry hydrauliki w 6180
-
Podobna zawartość
-
Przez PrzemekRol29
Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, kupiłem Ciągnik Massey Ferguon 6180 Dynashift z 1997 roku z oponami: przód 380 mm szerokości, tył 600mm.
Czy jest możliwość zmniejszenia szerokości z tyłu opon jak tak to na jakie, interesuje mnie szerokość między 450 - 500, czy przy tym będę musiał zmieniać felgi czy jest opcja zwężania, oraz dodatkowo czy będę musiał zmieniać coś przy oponach z przodu ? Dziękuje za pomoc.
-
Przez adasko248
Witam. Jak w temacie chodzi mi o sposób w jaki moge odblokować ten zawór gdysz nie byl uzywany on od nowosci i w tej chwili nie moge go ruszyć. Probowalem odrdzewiaczy i penetrujacych i nic. Moze macie jakis sposob lub narzedzie do wyciagniecia tego?
Pozdrawiam.
-
Przez GoodRamQ
witam, zakupiłem mf 6180 i sączy się olej z węża zaznaczonego powiem mi ktoś od czego on jest? węże zakuć na prasie czy może można kupić orginał
-
Przez GoodRamQ
Witam, problem polega na tym że półbiegi podczas jazdy się nie zmieniają [nawet kontrolki nie przeskakują] ale jak się zatrzymam to zmieniają.
Może się czujnik uszkodził jakiś tylko nawet nie wiem od którego zacząć sprawdzać
-
Przez Sesk
Witam , mam pytanie , ile dokładnie mamy filtrów od hydrauliki i skrzyni w tych ciągnikach?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z JD 832i
Mtz 550