Skocz do zawartości

Jakie macie zetory NIE BADZMY GORSI O URSUSOWCOW

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zetor proxima 6441 sprzęt godny polecenia rok produkcji 2003 jeden z pierwszych:D jako nr 151 wyjechał z fabryki więć jestem jednym z pierwszych userów twgo cacka.

skrzynia 40km /h

wom 540/1000

pług 4x30 ciągnie bez problemów na glebach od 3-5kl

Opublikowano

Zetor 7341 z 2004 na razie 1451mtg do niego 5211 z 1991r zrobione 4322mtg do pomocy ursus C330 rok 1983 14990mtg

Opublikowano

5320 1997 rok, jedyny w gospodarstwie- wystarcza, :)

W bliższych planach 7745, a może kiedyś jakaś forterra, jak pola przybędzie, pozostaje wierny zetorowi, dziękuje za perkinsowskie popierdółki :D

P.S. bez obrazy dla perkinsa :P

Opublikowano

u mnie 5211 z 89 8000 mth i jeszcze bez remontu silnika i 7320 turbo z 96r 7500 mth też bez remontu duży chodził w transporcie doczyszczarce do buraków cukrowych i siewniku do buraków cukrowych i również bym się nie zamienił na inny ciągnik ciągniki niezawodne części tanie i najważniejsze naprawa jest samodzielna

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 

• Dodaj nową pozycję...
v