-
Podobna zawartość
-
-
Przez Lukasz21_Lubelskie
Witajcie. Posiadam ciągnik Deutz-Fahr Agrostar 4.71. I mam pewien problem z licznikiem ponieważ niektóre kontrolki się nie palą. (np. Załączony przedni napęd, blokada mostu)
Poszukuje osób które mają te ciągniki i papirologię do nich. Najbardziej chodzi mi kody błędów i instrukcje napraw/schemat instalacji elektrycznej. (Według schematu instalacji sprawdziłbym sobie po kolei co może być przyczyną. (Wszystkie modele mają praktycznie to samo. Z tego co wiem to różnią się jedynie skrzynią i silnikiem)
Dodatkowo mam problem z licznikiem. Kalibrowałem go według instrukcji jaką znalazłem w internecie. (dystans 100m, Na początku wcisnąć 1 przycisk do wyświetlenia słowa CAL. Potem na początku przejazdu nacisnąć 2 przycisk-obroty WOM, po przejechaniu 100m wcisnąć 3 przycisk - obroty przedniego WOM) Niestety po kalibracji jest to samo co na początku czyli na liczniku wyświetla się maksymalnie 20 km/h).
Dziękuję za pomoc!
-
Przez kubosz
Czesć co sadzicnaie o cieletach z firmy Agrostar
bo jestem zainteresowany ich zakupem interesuje mnie wiek cielat w jakim są sprzedawane cena i zdrowotność
Z góry dzięki wielkie za odpowiedzi
-
Przez kamilekw1221
Witam. Mam do was pytanie. chciałbym zrobić sterowanie rewersem z joysticka ładowacza w moim Renault Ares 550rx ponieważ byłoby to dla mnie duże udogodnienie. i pytanie do Was, jak to zrobić i czy wgl się da. Rewers oczywiście jest elektrohydrauliczny. można puścić tylko wiązkę od joya do rewersu do włączników czy jakiś inny pomysł? -
Przez Camry
Witam Joystick w turze warfama zaczął dziwnie ciężej chodzić na boki, efektem tego jest że jak wychylę go w prawo i puszczę to on się nie zatrzymuje tylko już sam idzie do końca ewentualnie mogę go zatrzymać wyhchylając w lewo wtedy go zatrzymam ,podnosi i reaguje góra dół dobrze ,jeszcze nic nie rozbierałem i zastanawiam się czy tam się może coś smaruje. Może ktoś mnie oświeci za nim czegoś nie zepsuje do reszty 😃.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case 5130 Podnosnik
ursus c360 joystick