Sąsiad-ferma wiatrowa
-
Podobna zawartość
-
Przez Luba
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Wraz z grupą przyjaciół tworzymy portal dla rolników. Głównym celem przedsięwzięcia jest stworzenie oprogramowania które wyeliminowałoby papierową dokumentację prowadzoną w gospodarstwie.
Sam jestem rolnikiem i doskonale zdaję sobie sprawę, że temat jest bardzo rozległy, dlatego chciałbym Was prosić o propozycje funkcjonalności które wg Was powinny się w takim portalu znaleźć. Głównie chodzi o rzeczy związane z dokumentacją (rejestrami, ewidencją, książkami), którą trzeba prowadzić albo nie trzeba ale i tak się prowadzi dla siebie. Jeżeli macie jakieś inne sugestie to oczywiście też będą mile widziane.
Pozdrawiam,
Luba
-
Przez Gość
Witam. Mam takie pytanie, czy sąsiad może postawić plot betonowy w granicy jezeli przy granicy (10cm od) jest mój budynek w którym jest duzo okien. Czy ma takie prawo zasłonić mi okna?
-
Przez Robson11
Witam proszę o poświęcenie chwili czasu i wypełnienie ankiety . dziękuję i pozdrawiam https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUm3c5Geitb429pHPpig1WxUQ9wOCq-9BIzndhoM8YrcAwbA/viewform?usp=form_confirm -
Przez Blusik
Witam
Mam pytanie jakie wymagania muszą spełnić np pług, siewnik,kosa konna aby poruszać się po drodze rejestrowac nie musze ale czy wystarczy że mają odblask czy nie?
Pozdrawiam
-
Przez pitrr00
Witam wybieram sie na studia na kierunek rolnictwo lub zootechnik
Wie ktoś może jakie jeszcze uczelnie w Warszawie oprócz SGGW oferują te kierunki
Ktoś kto chodził opowie jak jest na zootechnice?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kupno ziemi na którą nie ma aktu notarialnego
Zetor 7211 & Autosan i Ursus C-360 & Przyczepa jednoosiowa