-
Podobna zawartość
-
Przez Nowak5425
Witam, tak jak w temacie. Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu. Znalazłem jeden egzemplarz, który ma nie duży przebieg,od pierwszego właściciela. Prasa posiada rzadki rotor bez noży. U mnie prasowała by tylko słomę. Słyszałem wiele opinii o rzadkim rotorze w słomie. Jedni chwalą i mówią że jest super, inni mówią, że jak będzie dobrze sucha i sieczkowata słoma to słoma będzie zapychać się przy rotorze. Posiada może ktoś takowy model z takim właśnie rotorem i wypowie się na ten temat ? Czy ciągnik o mocy 90 KM poradzi sobie z tą prasą ?
-
Przez Kondzio342
Witam koledzy potrzebuje kupic sterownik prasy z trzema kontrolkami oraz silniczek. Dajcie znac kto co ma. -
Przez pawelek11
Witam wszystkich, zamówiłem prasę Lely którą miała być w połowie maja. Prasy nie mam do tej pory dealer tłumaczy się że producent czyli obecnie AGCO ma opóźnienia w produkcji. Chciałabym się porostu dowiedzieć czy ktoś jeszcze ma obecnie podobną sytuację z którąś z tych trzech pras? Bo nie wiem czy dealer może mnie oszukuje czy np. AGCO woli robić prasę pod swoją marką a Lely zostawia na koniec. -
Przez Karola443
Mam problem z komputerem wyskakuje błąd E402 z sygnałem dźwiękowym. Co on oznacza i jak można to usunąć? Proszę o pomoc🙂

Rekomendowane odpowiedzi
Szukam dokumentacji serwisowej TM3265 prasy zwijającej JD 580
Claas Xerion 12.650 + Koeckerling