Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić ciągnik MCCORMICK z ładowaczem czołowym AGRAM. ciągnik ma 90KM. Bardzo mi się podoba z wyglądu, rocznik 2003.

Tylko nigdy nie spotkałem się z taką nazwą ciągnika, czy to dobre maszyny ? opłaca się kupić taki ? będzie mi służył ?

Opublikowano

Konstrukcyjnie to to samo co Case Mx podejrzewam ze cos jak MX 90c tylko składany juz przez MCcormick silnik perkins w case tez sprawdz dokładnie ten model czy sie napędy zgrywają bo dziwnie małe koła ma z tyłu ogólnie jak silnik nie zarżnięty to może posłużyć jeszcze parę ładnych lat, ten bodajże jest z Francji nie ma pneumatyki sprawdź czy skrzynia jest 40 bo bywają 30 km/h ma klimę i kabina z obniżanym dachem dobra do obory :) ja mam Case Mx 100c tez kupowałem jak mial 6100h po 4 latach wymieniam tylko olej i fitry komfort super :) Pozdro

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zetor88
      Witam jak w temacie mam problem z obrotomierzem w c85 proszę o pomoc jak on działa tzn. Skąd zczytuje obroty jest jakiś czujnik jeśli tak to gdzie? Czy czyta z alternatora? Pozdrawiam 
    • Przez zetor88
      Witam jak w temacie mam problem z obrotomierzem w c85 proszę o pomoc jak on działa tzn. Skąd zczytuje obroty jest jakiś czujnik jeśli tak to gdzie? Czy czyta z alternatora? Pozdrawiam 
    • Gość
      Przez Gość
      Witam sprzedam MTZ 82 1996 z turem (chwytak szypa). Nowe przednie opony, tyle od nowości, garażowany nie pordzewialy ani pogiety. 42tys

• Przez DawidMagieda
      Witam  co sądzicie o tym ciągniku: McCORMICK seria X50m HC (High Clearance)
      - uwagi użytkowników 
    • Przez elkar
      Witam wszystkich miłośników McCormick,
      Proszę o pomoc w wykryciu usterki w moim ciągniku : po odpaleniu nie reaguje na jazdę do przodu ani do tyłu 
      Na wyświetlaczu jest błąd   " IC error 102"
      Z góry dziękuję za pomoc !
  • Dodaj nową pozycję...
v