-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam jakie sa najlepsze proste programy do robienia filmików ale po polsku i żeby odbierały filmiki w formacie MP4
-
Przez gjanicki
Zasięgnąłem wiedzy. W Idea Expert mają kredyty dla rolników: minimalny okres prowadzenia gospodarstwa rolnego już od 6 miesięcy. maksymalna kwota kredytu – nawet do 2 mln zl.
dlugi okres kredytowania – do 5 lat z mozliwoscia przedluzenia
bez koniecznosci przedkladania biznesplanu
Co wy na to?
-
Przez Majster90
Witam.
Obecnie razem z ojcem uprawiamy 0,5ha truskawek ojciec jest na krusie, a ja jestem domownikiem. Podjęliśmy decyzję, że ojciec przepisze całość na mnie (1,3ha) Zamierzamy dalej powiększać uprawę do co najmniej 1 ha.
I tu pojawia się moje pytanie czy istnieje jakaś dotacja czy dofinansowanie na tego typu działalność ? Oczywiście o programie młody rolnik wiem, ale wymóg 10,5ha jest dla mnie nie do osiągnięcia.
-
Przez xerion3800
Witam.
Poszukuję osoby która zna się na programach unijnych.
Sprawa rozchodzi się że o to że moja gmina chce kupić nowy ciągnik dla MZGKiM.
Wiadomo. takich pieniędzy nie będzie łatwo załatwić. Więc z burmistrzem chcemy podciągnąć to pod jakiś program. I tu moje pytanie jaki????
-
Przez Patryczek96
Czy pozsida ktos Program Ochrony Roślin Warzywniczych na rok 2014? Jęśli tak, to prosiłbym aby ktoś sprawdził mi herbicydy, fungicydy oraz zoocydy zalecane dla kopru ogrodowego, z góry dziekujue i serdecznie pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Minister Stefan Krajewski ogłosił wsparcie dla rolników
Ursus 1014