prototypowy ciągnik Ursus U-510
-
Podobna zawartość
-
-
Przez sylwek292
ZAstanawiam sie co daje literka E przy nazwie MF 3050E.I terz czym sie róznie 3050 a 3050E prsze o odpowiedzi
-
Przez Klaku
Cześć poszukuje nazwy modelu jakiegoś pługa 3 skibowego obrotowego mechanicznie. Pług ten musi być nie wielki i lekki.
Pozdrawiam.
-
Przez Kuba1212
Witam. Zgłaszam się do was z problemem- nie wiem jaki model przyczepy posiadam. Obecnie ją remontuję, i chciałbym się dowiedzieć, jaki to model. Po zorientowaniu się trochę w internecie upatrzyłem że może to być model D 35, lecz coś mi w tym nie pasuje. Otóż sąsiad ma przyczepę D 35, lecz na kutej ramie. I jest ona krótsza od mojej (chyba ok 20 cm, jutro zmierzę).
Może ktoś pomoże, może ktoś dobrze wie. Najczęściej spotykałem podobne przyczepy jako D 35, ale i inne modele się zdarzały. Z góry dzięki
-
Przez Damianursus30
Witam Wszystkich, wczoraj stałem się posiadaczem siewnika zbożowego S043 Poznaniak -2,7m
Siewnik jest na docisku sprężynowym i właśnie mam problem ponieważ nie ma on żadnej tabeli wysiewu ani tabliczki znamionowej.Nawet nie mam pojęcia ile może mieć lat
Jeśli ktoś podpowiedziałby mi jaki to jest model i z jakich jest lat produkcji to byłbym wdzięczny.
Bo chyba każdy z modeli ma inną tabele wysiewu
Z góry dziękuje,
zdjęcie w załączniku
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik 70-90 KM za kwotę ok. 100 tyś. co wybralibyście
Ursus i Massey Ferguson