Skocz do zawartości

Wasz teść i Wasza teściowa

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Zalozylam ten temat i mam nadzieje ze starsze dziewoszki i faceci sie tez wypowiedza

Jakie sa Wasze stosunki z tesciami??

Jak zescie sobie ich przerobili na swoja strone??? Czy dalo sie przerobic czy nie???

Ja z tesciowa jestem jak jedna reka, zawsze odkod Ja poznalam to zawsze Jej pomagam, jak ona gotuje to pomagam albo myje gary jak ja gotuje to Ona sie nie wtraca.

Mamy wspolny jezyk. Razem obgadujemy innych (powoli sie ucze na stare lata innym d*pe obrabiac).

Z tesciem jest tak sobie, tesciowi bardziej przypadla do gustu synowa miastowa, ja jestem na drugim planie.

Znowos moj ze swoim tesciem (moim ojcem) to zawsze jak sie zejda to zawsze we dwoch cos naprawiaja, jak ide zajrzec co robia to zawsze slysze huk szkla. Tam gdzie robili to nagle ich nie ma a tylko po Nich butelki zostaja.

Panow bym prosila o rozwage w tym co piszecie bo to co napiszecie moze byc uzyte przeciwko Wam w celach humorystycznych.

Wiec jakie sa Wasze relacje z tesciami???

Mam nadzieje ze starsi sie wypowiedza a mlodsi wezma przyklady i przerobia tesciow na swoja strone.

Edytowane przez banan575
Gość Profil usunięty
Opublikowano
Jakie sa Wasze stosunki z tesciami??

Ja mam już tylko teściową, ale "stosunków" z nią nie mam. :P :lol:

A tak poważnie, to bardzo dobre, bo mieszka daleko, oj dalieko. :D

Opublikowano

Ja swoich krótko trzymam :D -raz jeden coś tam teściowa bąknęła no to w ciągu dwóch minut doprowadziłem ją do pionu :P .

Ciekawe czy taki pewniak jestes przy teściowej :D

Mnie jeszcze nie spotkała taka "przyjemnośc" miec tesciów ale ciezko mi to sobie wyobraźic.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No @jaro to "stosunki" powinieneś mieć z teściową bardzo dobre. :P

Opublikowano

ja się teściów jeszcze nie dorobiłem ale krąży taka plotka, że z teściową to nie problem gorzej z teściem :D

a kiedy jest dobry zięć? kiedy córkę raz a teściową pięć:D :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Idzie facet podrapany cały na twarzy z walizkami w ręku i spotyka go kolega,

co ci się stało - pyta kolega, no zobacz co mi zrobiła teściowa, no kochany ja jak bym miał

taką teściową, to bym ją chyba porąbał na kawałki i wrzucił do rzeki,

a ty myślisz, że co ja niosę w tych walizkach.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Co to nikt więcej nie ma teściów? same panny i kawalerowie na tym forum? :P

Opublikowano (edytowane)

@Mat zapomnialam napisac ze temat dla doroslych. :D

Moja tesciowa z racji ze w domu miala tylko synow to ma teraz 3synowe ale tylko mnie traktuje jak wlasna corke. :D

No sa tez inne dziewoszki @Ania, @Meg @Smieszka

Edytowane przez banan575
Gość Profil usunięty
Opublikowano
na to wygląda :D

To już najwyższy czas mieć teściową, :P można do niej zadzwonić :lol: Zięciu, ty już chyba z pół roku nie dzwoniłeś do mnie - no widzi mamusia jak ten czas szybko leci. :lol:

ale tylko mnie traktuje jak wlasna corke. :D

No powiem Ci , że moja teściowa też zapewnia mnie, że jestem jej najlepszym zięciem :P no może i z bojaźni przed walizkami, tego tak dokładnie nie wiem. :lol: :lol:

@Mat zapomnialam napisac ze temat dla doroslych. :D

Oj teściów, to można już mieć przed osiągnięciem pełnoletności, zwłaszcza jak taka młoda Maja fruwa tu i tam i mówi że każdemu Guciowi miodu dam. :P

Opublikowano

Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Policjant który to widzi mówi do niego:

- Co ty człowieku wyprawiasz?!

- To moja teściowa!

- No to kantem ją, kantem!

Opublikowano

Koleżanko Banan ,jak już pytasz to odpowiem . Owszem z racji tej ,iż posiadam męża ,to i teściową też mam ,teść niestety już nie żyje . Moje relacje z teściową są poprawne( nie mieszkamy razem ,a to już połowa sukcesu ) , i nie mogę się do niczego przyczepić :P Jej słowa do mnie i męża ''róbcie tak ,aby wam dobrze było '' no i robimy :D Żarty o teściowych są śmieszne ,ale czasem zupełnie bezpodstawne ... :D Pamiętajmy, że teściowie to mimo wszystko rodzice naszej drugiej połowy i szacunek się należy ,choćby za to, że wychowali nam męża/żonę ... ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Coś cienko, forum liczy tyle tysięcy użytkowników, a tylko cztery teściowe? :P no podrywacze, przyznawać się kto jeszcze ma teściową albo teścia. :P nawet jeśli teściowa jest "potworem". :lol: :lol:

Opublikowano

A jak ktoś siedzi na tak zwaną kocią łapę to też instytucja teściowej istnieje? A tak na serio to moi są w porządku złego słowa nie powiem. Ale znam takich teściów mojego sąsiada że bez kija nie podchodź. A ze syn trzyma stronę żony to oboje mają przechlapane.

Opublikowano

ponad 45tys zarejestrowanych na tym forum a tylko 5osob ma tesciow. :D

@Jaro Ty jestes taki rodzynek na tym forum bo masz 2 mlode kobiety. :D

Tak mnie ciekawi jedna sprawa.

Do Tej mlodszej mowisz kochanie albo po imieniu, a jak do starszej mowisz??? mamusiu :lol: czy tez po imieniu??? :D

czy tez po imieniu!???