Skocz do zawartości
rafi1999

Rasa królika

Polecane posty

rafi1999    54

Witam mam do was pytanie jaka rasa jest dobra na mięso.Bo nie mam rasowych królików i planuje zakupić ale nie wiem jaka rasa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
vbox33    32

Nowozelandzki biały, hybrydy towarowe np martini. Ale ja polecam kalifornijski może najmniejszy z nich ale za to nie wymaga super żarcia do w miarę dobrych przyrostow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rafto    29

Kiedyś mieliśmy nowozelandzkie białe, nie chorowały bardzo dobre z nich było mięso i chcemy też powrócić do tej rasy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

DamianO1996    2

Ja polecam krzyżówkę nowozelandzkich białych i belgijskich olbrzymów szarych. Wychodzą z tego zwierzęta odporniejsze na choroby i o w miarę szybkim przyroście mięsnym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bamber12    8

ja polecam osobiście mieszańce srokacza niemieckiego i belga mam u mnie w galerii taką krzyżówkę samiczkę Bardzo dobre przyrosty i nie sa wybredne do żarcia a waga koncowa jest bardzo dobra

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×