Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ty małe dziecko jesteś? Wszystko jest możliwe bierzesz szlifierke i spawarke i możliwe jest. Może przy uchwytach do przyczepiania siewnika w samym agregacie jest jakas regulacja. Najlepiej kogos poproś aby popatrzył bo czuje, że sam możesz miec z tym duże problemy.

Spróbuj skrócić śrubę rzymską łączącą siewnik z hydropakiem, koła pójdą nieco do tyłu. Oczywiście jeśli przeszkoda to pare cm. grano ma tez chyba przykręcane haki na hydropaku do zawieszania siewnika popatrz czy można coś przesunąć.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Dokładnie być może jest jakaś regulacja w agregacie ale chyba raczej tak owej nie ma nie widziałem nigdy tego agregatu z bliska ale tak przypuszczam. więc tak jak mówi hubertusss spróbuj też naciągnąć go cięgłem na agregat. Jeżeli to nie pomoże pozostaje Ci chyba tylko moja rada. A to jest akurat nic trudnego wystarczy mieć spawareczke, materiał i do dzieła :) Wszystko jest do zrobienia :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez xzibit0000
      Witam. Mam talerzowke grano shark 3.0 z wałem daszkowym.
      W tym roku pierwszy raz uprawiam ścierniska po zbożu i nie ma przejazdu żeby się wal nie zapchał. Dosłownie pcha ziemię i kręci się na pół gwizdka. 
      Ma założone skrobaki ale nie wiem czy to tam się zapycha, czy powodem może być to że nie ma on sprzyspawanych płaskowników na tych ringach na wale i jest cały gładki.
      Jakbyście mieli jakieś pomysły czy patenty lub mieliście podobny problem to dajcie znać. Pozdro 
    • Przez Drobnik
      Witam mam zamiar kupic agregat uprawowy Akpil rylec xl 5m szerokosci, problem w tym ze jest malo opini na temat tych agregatow, a jak sa to na temat mniejszych 2-4m:( moze ktos z was posiada podobny? czy jest dosc dobrze wykonany, nie bedzie sie lamal? i jak w polu daje rade? bo na zdjeciach wyglada dosc solidnie. bedzie pracowal na ok.120ha. Proszę o opinie;) no chyba ze polecacie jakas inna firme?

• Przez kordzio14
      Witam. Jestem przed zakupem brony aktywnej Lely o szerokości 3m. Na co zwrócić szczególną uwagę przed zakupem? Będzie pracowała z ciągnikiem MTZ 82.
    • Przez Przemek33
      witam szukam opini agregatu euromasz 4,20 , warty uwagi? Agregat pracował by z ciagnikiem zetor forterra 125 

• Przez maniek9
      witam interesuje mnie opinia o agregatach Rolex. Czy to to samo co Bomet?
  • Dodaj nową pozycję...
v