Skocz do zawartości

W jake gry najczęściej gracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
A nikt nie grał w Settlersów najlepsza chyba 3 część, Twierdzę. No a najwiecej przesiedziałem nad Quakami i Warlords

Kiedyś chciałem pograć w Settlers, ale stwierdziłem, że ten typ gry za bardzo mnie nie ciekawi. A Quake (zwłaszcza III Arena) to dla mnie był rarytasik hehehe :).

Opublikowano

Z takich najbardziej krwawych i chyba przyznacie bezsensownych napierdalanek to tez quakeIII i IV oraz cala seria unreal mi utkwila w glowie. Co do settlersow to to jest nawet fajna gra cos w stylu alien nations czy Kozacy w sumie mozna sie bobawic. Ostatnio bardzo przyjemne wrazenia mam po graniu w pierwsza czesc FEAR i jego dodatek. Jednak najbardziej to lubie wojenne lub z czasow przyszlosci[far cry!!] FPS z pozadna fabula oraz scigalki w stylu NFSMW [ bo carbon jest gorszy]. oczywiscie nie pogardze GTA czy ciekawym RPG

Opublikowano

Settlersy.... hmmmm... w to też się nagrało. III IV i V. V to nawet orginał kupiłem. Ale faktycznie III była najlepsza ;)

A grał ktoś może w Dune 2000? Moja pierwsza strategia :D

Opublikowano

Pierwsza większa Moja ulubiona gra to ?Duke 3D?, ale to był z 10 lat temu później były typu Age of Empire, Blad, NFS, Medal of Honor, Quake, Kozacy czy Diablo i inne bzdury

Opublikowano

Widze, ze naleze do mniejszosci w sferze wyboru gier. Ogolnie gram/gralem w gry sportowe i scigalki. Gram/gralem w:

NHL (2004[najlepsza],2005[zonk do kwadratu],2006[poprostu zonk],2007[ujdzie])

NBA (2004[moze byc],2005[najlepsza],2006[do d.. pupy])

wszelkiej masci NFS: HP2, U, U2, MW

Colin McRae; 2[najlepsza],3[najgorsza],4[ujdzie],5[taka sobie])

Indy Car series

Max Payne 2

Oraz klasyk na miare swiatowa, czyli Transport Tycoon. DOSowa gra, ale nie do zdarcia.

Opublikowano

miśku ja najczesciej to gram w medieval każdą wersje!!a tak propo skoro jestesmy na forum agrofoto grales w gre john deer american farmer?? fajna zabawa:)hehehe

Opublikowano

Oczywiscie, ze tak. Tylko, ze przestalem, bo mi sie czesto kombajn zawieszal na polu. Powiedzmy pole ma 200 akrow, czas na koszenie, a tu patrze, ze sie nie kosi, bo kombajn stanal i stoi. Nie da mu sie wydac zadnych rozkazow, ani nie da sie wjechac na to pole innym kombajnem. Pozostaje tylko sprzedac tego zawieszonego i juz. Ale sama gra baaardzo wciagajaca i potrafiaca zapewnic fajna rozrywke.

Opublikowano

Grało się kiedys w GTA, różne samochodówki itd...teraz już mnie to nie kręci a jedyne gry jakie lubię to John Deere American Farmer i Simtractor, czasem SimFarm no i może jak wyjdzie Simufarm to tez, a tak to nie gram, tylko siedze na AF. :(

a oto moja ulubiona gierka...hehe :rolleyes:

http://www.agrofoto.pl/

Opublikowano

bez wahanie powiem że SIMTRACTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

o to widze że lubisz to samo co ja :rolleyes: teraz kupiłem sobie oryginalna Age of Mythology z dodatkiem Titans za 20 zł :blink: a jak to przejde i będezie jeszcze czas to już widziałem całą sage Heroes IV :D

Opublikowano

Z biegem czasu zmieniaja sie gry w ktore gram oczywiscie nadal ciagne przez neta w CoD-a a procz tegoostatnio ciekawie sie prezentuje[i gra] Test drive -gra sie lepiej niz w NFS. ciagle pykam w singla STALKER-a i najnowszy Neverwinter oraz Resident Evil choc ten juz mniej mnie ''bierze''