Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem studentem.Miejsce praktyki dość oryginalne i ciekawe,ale według mnie ogłoszenie dane zbyt późno.Praktyki załatwia się w maju(zaklepuje miejsce,podaje dane firmy do dziekanatu),w czerwcu zawozi umowę do zakładu-tak to wygląda na mojej uczelni.20 czerwca to czas letniej sesji,a nie czas na szukanie miejsca praktyki.

Opublikowano

Albo ja nie umiem liczyć, albo ktoś dopisał jedno zero...

Wchodząc w listę użytkowników: http://www.agrofoto.pl/forum/members/ widzimy 1999 stron. Na jednej stronie mamy 20 użytkowników, co daje nam 39980 użytkowników na całej liście. Czyli niecałe 40 tysięcy, a nie 400 tysięcy.

A jakieś wynagrodzenie? Czy to praca charytatywna jest?

Opublikowano

A ludzi którzy wchodzą na forum a są niezalogowani jest 400tys.

To, że ktoś wchodzi okazjonalnie nie czyni go członkiem społeczności. Jak pójdę raz na mecz dwóch zwaśnionych drużyn, który zakończy się bijatyką nie czyni mnie kibolem...

@up - trzeba umieć szanować swój czas, ja miałem płatne praktyki.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian_cz
      Witam wszystkich !
      Chciałbym zaoferować możliwość odbycia praktyk w gospodarstwie rolnym z produkcją roślinną i zwierzęcą. Gospodarstwo znajduje się w okolicach Krakowa i zajmuje powierzchnie ok 600 ha oraz posiada ok 300 sztuk bydła mlecznego. Więcej informacji moge udzielić pod telefonem 782-424-628.

• Przez Sebastian_cz
      Witam wszystkich !
      Chciałbym zaoferować możliwość odbycia praktyk w gospodarstwie rolnym z produkcją roślinną i zwierzęcą. Gospodarstwo znajduje się w okolicach Krakowa i zajmuje powierzchnie ok 600 ha oraz posiada ok 300 sztuk bydła mlecznego. Więcej informacji moge udzielić pod telefonem 782-424-628.
  • Dodaj nową pozycję...
v