Gość mirek37 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 czyli jak dobrze rozumiem w łodzi będzie okrojona opcja ?
PSTP Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 nie można tego tak nazwać. Jak będzie Łódź to będzie to wtedy druga w Europie impreza pod dachem. Ta, na której byliśmy - European Superpull - to taka wisienka na torcie całego cyklu rocznego. Emocje niesamowite - inne niż na otwartej przestrzeni. Ale nie można powiedzieć, że jedno jest lepsze od drugiego. Jest po prostu inne.
rzeznik13 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Każdy pokaz tractorpullingu jest piękny na swój sposób.
mymmym Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 file://localhost/Users/mac/Desktop/Materiały%20Reklamowe/Filmy/bufalo.mp4
farmer0408 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 lodz idealne miejsce kiedy bedzie organizowana impreza z checia bym zobaczyl takia cos
Gość murtek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 To jest ciekawe http://www.youtube.com/watch?v=SzQqgejXkmQ
PSTP Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Już w najbliższy piątek jedziemy na walne zgromadzenie członków ETPC. Poza sprawami oficjalnymi, będziemy starać się pozyskać do współpracy w tym roku kilka ciekawych zespołów. Relacje live będziemy prowadzić na naszym profilu na FB. Dzień później w sobotę EUROPEAN SUPERPULL. Prześlemy na pewno fajne fotki z tych fantastycznych zawodów.
PSTP Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Wróciliśmy z European Superpull i spotkania wszystkich organizacji członkowskich. Spotkanie organizacji pod znakiem maksymalnego gwarantowania bezpieczeństwa podczas zawodów oraz próbujemy hamować/wspierać (tutaj toczyły się ostre boje) rozwój modyfikacji w maszynach. Rulebook określający wymagania techniczne i możliwe modyfikacje obowiązuje 3 lata, ale jak wiadomo chęć zwycięstwa bywa większa i zawodnicy szukają różnych możliwości, które usprawnią ich maszynę. Wydarzeniem były przejazdy amerykańskiego mistrza UNLEASHED - ale potwór. Później zdjęcia będą w galerii.
PALAX Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kiedy w Polsce będą takie zawody, może wiecie?
eFeSOly Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 I jak sprawy mają się dalej? Nic nie słychać?
PSTP Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Panie i Panowie, jest duże prawodpodobieństwo, że impreza będzie w październiku. Kompletujemy fundusze. 1
RolnikzPomorza Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Heh życzę wam w tym powodzenia. Bo ktoś rozsądny na pewno nie pojedzie jakimś Ursusem i tp bo na pewno obawiałby się na usterki.
PSTP Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 Hej, poszukujemy chętnych amatorów pullingu z dolnego śląska do zaprezentowania się w materiale TV. Czy są osoby, które amatorsko bawią się w pulling w tych okolicach?
Gość mirek37 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 hej PSTP co taka cisza mamy już maj 2014 r.
traktorzysta12 Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 koledzy 1 czerwca u lehmana cos ma byc
Gość mirek37 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 może link albo adres,bo ,,u lehmana,, przynajmniej mi nic nie mówi
traktorzysta12 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 claas lechman niepruszewo koło buku maja dni otwarte i organizują niby zawody zaliczane do europy
grubcio Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Strasznie ucichł ten temat, a trochę szkoda, bo myślę że fajnie byłoby zobaczyć coś takiego na żywo, z czystej ciekawości Co do samego sportu moje zdanie jest takie - skoro są w Polsce ludzie inwestujący w drifting, to dlaczego nie w tractorpulling? To takie samo "katowanie sprzętu", też dużo huku i niejednokrotnie pojazdy tak modyfikowane, że nie bardzo nadające się do jazdy po drodze. A że niewielu na to będzie stać - to fakt, ale z drugiej strony w sporcie zawsze tak jest, tani sport to mogą być szachy A skoro są w naszym kraju ciężarówki przerobione na drift, to i z pewnością znajdzie się ktoś, kto zrobi ciągnik na kilka tysięcy KM, jak tylko ten sport stanie się bardziej popularny
Yngel Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Chciałbym zobaczyć takie coś na żywo [media]http://www.youtube.com/watch?v=6mavmItHI60[/media]
traktorzysta12 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 w przyszłym roku ma byc powtorka i owiele wiecej sprzetu
rolstudent Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mualem okazję oglądać te wydarzenie w Polsce. Masskra jak to chuczy. Uszy bolaly mnie tydzien a ten ryk tysiacy koni czy chalas wybuchajacego silnika bezcenne
gorol Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 byłem widziałem było ekstra i czekam na następną edycje, nigdy nie myślałem że silniki mogą być takie głośne a kiedyś jezdzilem w motocrossie i wydawało mi się że wiem co to hałas
ptak Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) A czy do Polski na zawody przyjeżdżają jakieś konkretnie przerobione np tak jak zagranicą? Edytowane 9 Listopada 2014 przez ptak
gorol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 no jasne że tak a sprzęt do ich obsługi wygląda jak do obsługi wahadłowców
Rekomendowane odpowiedzi
Ceny Mleka 2025
Ursus 1014, Róg, Tractorpulling 2025