Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jesteś okropną babą :D Czytać twoje ujeżdżające posty to lepiej siąść i wypić kawę. Co też niniejszym idę uczynić. :D

Edytowane przez baziula
Opublikowano

Hmm ,a to gdzie się podziała Toja wymarzona kobieta ,którą ponoć już znalazłeś ? Ja nie nadążam już za Tobą .

A no widzisz ......a co byś zrobiła jak bym Ci powiedział że baziula jest moją dziewczyną? :lol: :lol: :lol:

Opublikowano (edytowane)

Edit :

Koza ,no w końcu się przyznałeś ...Czekałam na to... B)

Jesteś okropną babą

Dziękuje ,kurcze jak Ty mnie często komplementujesz ...Przestań, bo w samozachwyt wpadnę :blush:

Czytać twoje ujeżdżające posty to lepiej siąść i wypić kawę. Co też niniejszym idę uczynić. :D

Dobrze ,że zawsze jest jakiś wybór ,czytać czy nie czytać ... Ja tam wypije kieliszek czerwonego wina za Twoje zdrowie ,ale później ;)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Tak KOZA, a MAT jest moim teściem, a Razor szwagrem. :) Meg zaś złośliwą teściową o ciętym języku. I już mamy komplet.

Edytowane przez baziula
Opublikowano

Jak nie ,tu pełno będzie dwuznacznych sytuacji ...Kto by chciał ''falki z olejem'' czytać. :lol:

Opublikowano (edytowane)

FINN i dla ciebie rola się znajdzie. Pikanterii scenariuszowi nada Meg. Pieprzem sypnie :) Będzie git. W 2987 odcinku, Meg wyjdzie za Kozę, z którym ja się wcześniej rozwiodę, urodzi mu dziecko MAta ( jeszcze z pierwszego swojego małżeństwa), ja poślubię Rrazora ale będę mieć romans z Matem, ale tak naprawdę cały czas będę kochać KOZĘ, który po rozwodzie ze mną zrozumie, że popełnił błąd żeniąc sie z Meg.

Czy to nie pasjonujące?????????????

Edytowane przez baziula
Opublikowano (edytowane)

No widzisz Meg , jak bys była bardziej inteligentna to byś się nie czepiała każdego, tylko byś odpuściła.....a tak to w kółko to samo czynisz.Taką kobietę mieć jak Ty to lepiej iść z Krakowa do Częstochowej w pielgrzymce na klęczkach.

Współczuje Twojemu mężowi .

Edytowane przez KRISTOFORn
Opublikowano (edytowane)

Ja się nie czepiam każdego ,tylko mało kogo ,ale Ty jesteś moim ulubionym celem . :rolleyes: Żebyś na gorszą nie trafił ,bo wtedy i pielgrzymka z Krakowa do Częstochowy na kolanach nie pomoże . A mężowi przekaże ,wyrazy współczucia od Ciebie. :P

Pikanterii scenariuszowi nada Meg. Pieprzem sypnie

Oczywiście ,dodam pieprzu, a i soli sypnę jak trzeba będzie ,jak na rasową teściową przystało :D

Finn Ciebie, to w roli listonosza widzę :rolleyes: :lol:

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

NIe podoba się wam mój scenarusz :( :( :( :( FINN ty mi pasujesz do roli Casanowy ( on może być takim pseudo - listonoszem)

Edytowane przez baziula
Opublikowano

Ludzie........

przecież to jest temat Ideał Faceta Farmerki.A więc niech każda z was wstawi zdjęcie swojego faceta i ocenicie która ma przystojnego a która potworka :lol: , noi niech doda co ją skłoniło że się zakochała w tym farmerze ........

albo jak go nie ma to co taki farmer musi mieć w sobie by zawładnąć serduszkiem owej farmerki.

Opublikowano (edytowane)

Ja już napisałam w kilku podpunktach. Teraz Meg niech pisze i inne dziewczyny.

Moderator czuwa :blush:

Edytowane przez baziula
Gość Profil usunięty
Opublikowano
.A więc niech każda z was wstawi zdjęcie swojego faceta i ocenicie która ma przystojnego a która potworka :lol:

Podobno facet piękniejszy od samego diabła to cudo :D . Piękno to kwestia dalszego rzędu i samego gustu ;)

Opublikowano (edytowane)

Jedno jest pewne temat, w którym pojawi się Meg i KOZA jednocześnie...... od razu cieszy się maksymalną popularnością. :D kto się czubi ten się lubi..... jeszcze z tego prawdziwa przyjaźń wyniknie..... może nawet miłość, może będzie jak w mojej telenoweli. Trzeba by dać namiary na ten wątek mężowi Meg i narzeczonej KOZY. Hoho kto wie co z tego wyniknie.

Nie można takiego rankingu robić na postawie wyglądu..... A jak mnie ktoś wstawi....a obok ktoś wstawi fotkę Meg. ? To co ja pocznę? Będę stać jak Tico koło Mercedesa:D

Edytowane przez baziula
Opublikowano
A jak mnie ktoś wstawi....a obok ktoś wstawi fotkę Meg. ? To co ja pocznę? Będę stać jak Tico koło Mercedesa:D

Mercedesem to ja nie jestem ,raczej niezawodnym oplem ,który odpali w każdych warunkach :D

A tak bardziej po ludzku to ... :lol:

Opublikowano (edytowane)

A dla mnie zemsta Stalina (Zaporożec), to dopiero grat ,już nie wspomnę, że kopci i mało kiedy odpali ... A i już tylko w muzeum lub na szrocie stoi :lol:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

.Za to jak jadę przez wieś to dziewczyny na widok Zaporożca piszczą i sikają w majtusie :lol: :lol: :lol: .......a opel jak opel był jest kupą złomu :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Opublikowano (edytowane)
Za to jak jadę przez wieś to dziewczyny na widok Zaporożca piszczą i sikają w majtusie :lol: :lol: :lol:

Ta ,chyba ze strachu ,to to ryczy ,kopci i źle wygląda :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Kolego FINN zadbaj o kondycję ,bo na pewno się przyda :rolleyes: ,a zamiast roweru ,kup jakieś auto cabrio . ;)

Edytowane przez Meg5
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Tak KOZA, a MAT jest moim teściem, a Razor szwagrem. :) Meg zaś złośliwą teściową o ciętym języku. I już mamy komplet.

O Meg, to my mamy synka Razora :P jasny gwint nawet nie wiedziałem, no udał się nam chłopak. :P :lol:

Opublikowano

Mat ,wybacz, że Ci tego nie wyznałam ,ale wiesz już nie chciałam Ci o alimenty skarżyć ^^ Ale to prawda ,synek nam się udał ,piękny jak Apollo :rolleyes: