Zetor Forterra 105 vs 115.
-
Podobna zawartość
-
Przez tomel0908
Zastanawiam się nad zakupem ładowacza do Case 5120. Budżet jest dosyć ograniczony (ok 20tys). Tur głownie będzie potrzebny do ok 200 bel słomy, 100/150 bel sianokiszonki i do załadunku obornika, wiec w osprzęcie wystarczy chwytak+krokodyl ewentualnie widły do słomy. Cena ładowaczy od 'prywaciarzy' na początku mnie zachęciła, ale naczytałem się o ich wadach i coraz mniej podoba mi sie ten pomysł. Pozostaje więc coś 'firmowego' używanego. Możecie coś polecic? Czy jednak wybrać nowy, ale od prywaciarza ?
-
Przez matik9972
Witam! Ostatnio kupiłem case mxu 115 i mam problem z wałkiem i to sie dzieje tylko jak mam podpiętą kosiarkę Kuhn 800 gii to niechce mi się on uruchomić całkowicie, znaczy tylko rozrzusza kosiarkę i się wyłącza i nie wiem czego to może być przyczyna Prosze o pomoc.
-
Przez MichalAlone
Poszukuje ciągnika o mocy od 120 do 160 km. Obecnie posiadam internationala 1246 podobnego do tego niżej tylko z normalna kabiną .Ciągnik musi nie dużo palić będzie pracował z pługami 4 skibowymi broną aktywna +siewnik amazona 3m Talerzówka 3 metrową zapinaną i dwoma przyczepami. Będzie jeździł po górzystym ternie gleba zmienszana z glina i podmokłym terenie .Musi być też bez awaryjny.
-
Przez pawel9404
Czym różni się MF1014 od MF3080 ?
Który lepszy?
Jakiego polecacie?
Jakie mają wady?
Jakie spalanie ?
Czy może jakiś inny na 20ha używany w cenie do 35tys?
-
Przez kevinsmuk
Witam potrzebuję ciągnika o mocy 95-110 jako drugi ciągnik z turem prace które będzie wykonywał
-uprawa
-koszenie łąk
-transport w żniwa
-rozsiewacz
To jest typowo drugi ciągnik proszę nie pisać o zetorach same syfy
raczej nowy max używany do 2006/7
pracował będzie na 40h
marka nie ważna,ważne żeby była dobra
-

Rekomendowane odpowiedzi
Podnosnik zetor 8011/ursus c385
Zetor 5211 + Pilmet R615