Skocz do zawartości

Dobry i tani dealer New Holland -- jaki???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Płocku jest Rolserwis. Brałem od nich dużo maszyn i biorę kolejne. Niestety co do New Holland'a to kupiłem go w Agromie w Płońsku bo była ciut niższa cena w tamtych czasach i to odbiło się potem na serwisie, ponieważ jest duża odległość i trzeba za nią zapłacić. Wracając do tematu. Rolsewis to raczej dobra firma i głównie promują NH.

Radziłbym ci kupić ciągnik u najbliższego dilera nawet jeśli będzie trochę droższy.

Opublikowano

Witam

Jaką serię najlepiej wybrać ?? Interesuje mnie : moc to ok 80-90km oraz może byc z napędem na przednią oś. Czy ciągniki które są sprzedawane mają wyposażenie przypisane do danej serii czy jest tak jak w samochodach osobowych???Co warto wybrać jeśli są takie opcje??aha i najważniejsze jaki ładowacz przedni można założyć do tego ciągnika (jeśli można to proszę o firmy )

Opublikowano
Witam

Za cenę ok 120tyś co mogę dostać?? jaką serię najlepiej wybrać ?? Interesuje mnie : moc to ok 80-90km oraz może byc z napędem na przednią oś. Czy ciągniki które są sprzedawane mają wyposażenie przypisane do danej serii czy jest tak jak w samochodach osobowych???Co warto wybrać jeśli są takie opcje??aha i najważniejsze jaki ładowacz przedni można założyć do tego ciągnika (jeśli można to proszę o firmy )

Najlepiej brać ładowacz razem z ciągnikiem i z tej samej marki co ciągnik :D .

Opublikowano

Witam W agromie w płońsku nie zajmują się tą marką zadzwoniłem do POL AGRA (Płońsk) tdd80 w cenie od 108 d 113tyś zł+ ładowacz 25tyś zł (polski) lub 30 tys zł NH.Czy takie faktycznie są ceny ładowaczy ??Ile za swoje zapłaciliście??

Opublikowano

Witam,

Miniładowarka AVANT 635 - http://kosiarka.pl/product_info.php?cPath=...products_id=610 - co sądzicie o tym sprzęcie, ktoś używa? nie jest to chińszczyzna ale produkt fiński więc powinno być dobrej jakości. Czy sprawdzi się w budownictwie - bo widzę, że jest bardziej popularny w rolnictwie? Jak z cenami? Gdzie najtaniej? Może jakieś inne modele - http://kosiarka.pl/index.php?cPath=101_102 ?

pozdrawiam

Krzysztof

Opublikowano
Witam W agromie w płońsku nie zajmują się tą marką zadzwoniłem do POL AGRA (Płońsk) tdd80 w cenie od 108 d 113tyś zł+ ładowacz 25tyś zł (polski) lub 30 tys zł NH.Czy takie faktycznie są ceny ładowaczy ??Ile za swoje zapłaciliście??

108 tyś to bez sprężarki i czy toi td ersja plus?

Opublikowano
Witam

Raczkuję dopiero na forum ;) Chciałbym zapytać gdzie szukać dealera New Holland który ma w miarę niskie ceny region obojętny (jestem z mazowieckiego)

zagadaj z djbomba on ma znajomosci

Opublikowano (edytowane)

A co to znaczy główny przedstawiciel? bo jakoś pierwszy raz słyszę żeby któryś diler CNH był "główniejszy" od innego ;)

Edytowane przez Matey
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

Ilość filii o niczym nie swiadczy, wszyscy dilerzy funcjonuja na takich samych zasadach, bez wzgledu czy maja jeden czy dziesiec punktow sprzedazy. Chyba ze mamy doczynienia z tzw. subdilerami, ale to juz zupelnie inna bajka.

@siemens75 porownaj ceny z innymi dilerami bo czasami sa dosc duze roznice, niektorzy przedstawiciele lubia upierdliwemu klijentowi dozucic pare zlotych extra ;)

Edytowane przez Matey
Opublikowano

Tak bez, bez jakiejś skrzynki (chyba na narzędzia??),wolna skrzynia 30km/h...Co oznacza wer. plus???

A z mazowieckiego (może być dawne ceichanowskie \okolice) gdzie zakładają najlepsze(pod względem jakości) sprężarki??No i najlepiej ceny.

p.s.dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

108 to jeszcze do negocjacji czy to już ostateczna cena? na allegro był td plus za 106 tyś a ten plus to nowsza wersja pedały podwieszane i inne dzwi)

Edytowane przez Matey
Opublikowano

z tego co wiem to w Pol-agrze w podaną cene jest wliczona juz sprężarka

ps. biorę od nich wiekszość maszyn i jestem zadowolony a że jestem stałym klientem to i upusty dostaje :rolleyes:

Opublikowano
Wczoraj dzwoniłem do raitechu TD70-90 tys netto,TD80-94tys.netto(ostatnie sztuki w promocji) oba ze sprężarką

W Polsce jest dostępna tylko wersja plus.

To jakaś promocja teraz była? To co podrożeje td?

Opublikowano
PS. Jak już się spotkaliśmy w tym poście, to mam do Ciebie prośbę bo coś mi się przypomniało. Zobacz na to, bo kiedyś nie udzieliłeś mi odpowiedzi, a chciałbym zobaczyć ten link <_< : http://www.agrofoto.pl/forum/gallery-image...al=15&st=10

To chyba nie jest dobre miejsce na załatwienie tego typu spraw, jeżeli koledze ta sprawa zprzed ponad pół roku nadal nie daje spokoju to prosze o kontakt na PW.