Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Pojedź do do punktu NH i się spytaj ale zapewne coś ponad 200 tyś zależy jakie wyposarzenie.

Opublikowano

Powiem Ci tak. Tyle CO ja się obdzwoniłem po dealerach to szok. Jak mają to mają w wersji i elite a to już odpada. Plus też odpada. Interesuje mnie tylko wersja delta. A drożec niestety drożeją jak nie wiem.

Opublikowano

W Warpolu stoi bodajże t6030 w Delcie, a co do serii t6 to sami dobrze nie wiedzą. Ja chciałem brać t6030 w range command, a w t6 ta skrzynia jest niedostępna :(

Gość Profil usunięty
Opublikowano

T6030 RC to teraz ciągnik serii T7. :)

Opublikowano

Z tego co wiem i słyszałem to ciągnik jest ogólnie ok tylko użytkownicy skarżą się na hałas skrzyni EC. Ale ta skrzynia tak ma niestety. Jeżeli nie przeszkadza za bardzo ci ten hałas to z ciągnika ogólnie będziesz na pewno zadowolony

Opublikowano

Posiadam t6.120, nic w nim sie nie zepsulo. Ma 700 mth i bardzo dobrze chodzi, malo pali i daje rade z gruberem z expomu i unia 4 skibpwa obracana. Polecam. Cena w podstawowym wyposazeniu 196 tys. Rocznik 2012 ☺

Opublikowano

Mam  do wyboru NH t6.120 i NH t6.165  w tych samych pieniadzach. Ktory z tych ciagnikow byl by lepszy. Pracowal by przy prasie kosiarce nawozy opryski itp dodatkowo orka i uprawa 20ha. Wybrac 4 czy 6 cylindrow?

Opublikowano

20 ha do orania i uprawy + drugie tyle uzytkow zielonych. Duzo takich lekkich prac w ktorych wydaje mi sie ze 6 bedzie palic wiecej. Sprzet do uprawy to plug obrotowy 4 skibowy, agregat aktywny z siewnikiem 3m. Oba ciagniki moca duzo sie nie roznia tylko ktory bedzie oszczedniejszy?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Czekaj_0
      Witam mam problem z ciagnikiem nh t6050 a mianowicie mam biegi polowe wbita chce ruszyc ciagnie przez 10cm i wyswietla N na ekranie i wbija na luz czasami biegi zalapia i jest mormlanie podkresle ze przy szosowych nie ma tego problemu wie ktos czemu tak sie moze dziac?
    • Przez pio46
      Witam T 6050 przestał pokazywać prędkość jazdy , wyświetla się 0,00. Jaka może być przyczyna , gdzie szukać czujnika prędkości?
    • Przez Czekaj0
      Od jakiegoś czasu w moim new holland t6050 slychać dziwne stukanie w okolicach prawego boku silnika, podczas pracy na wolnych obrotach tego nie ma albo jest tak cicho że tego nie słychać podczas wkrecania się na obroty bez obciążenia słychać lecz gdy obroty przestaną rosnąć tylko będą np na najwyższych to z powrotem tego nie słychać, przy obciążeniu np pod górkę słychać to cały czas, turbina nowa zawory wyregulowane prosiłbym o pomoc w zdiagnozowaniu przyczyny 
    • Przez Patrykxd
      Witam powie mi ktoś jak spuścić płyn chłodniczy ww wymienionym modelu? Jest jakiś korek spustowy czy trzeba wąż odkręcić? I jaki płyn najlepiej zalać?
    • Przez niesmialy83
      Wie ktoś jak ustawić godzinę w formacie 24 godzinnym ? Mój ciągnik, to New Holland ts115a . Normalnie godzinę można ustawić , ale tylko w formacie 12 godzinnym . Na przekręconym kluczyku na zapłon, przytrzymuje przycisk "h"- lewy z prawej strony i ustawiam godzinę, ale tylko do 12 godz. 

Czy muszę kliknąć jakiś dodatkowy przycisk? 

• Dodaj nową pozycję...
v