Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Myślę że cena ok.19-19,5 tys to uczciwa oferta.Wiem coś o tym bo sam kupilem z Allegro podobny ciągnik kilka dni temu.

Opublikowano
Myślę że cena ok.19-19,5 tys to uczciwa oferta.Wiem coś o tym bo sam kupilem z Allegro podobny ciągnik kilka dni temu.

ale parę lat temu inne ceny były.na moje ok ciągnik jest wart 20 tys a że ma tura to mu dodać jeszcze z 1-2 tys.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Wartość towaru określa kwota ktora stanowi połączenie twoich oczekiwan z tym co oferuje kupujący.Oczywiście możesz żadac dowolną kwotę tylko musisz pamiętać że za 20 tys można spokojnie kupic mf 255 a to troszkę inny sprzęt.Za kwotę 20 tyś można nabyc zetora 6745 w zupełnie nie złym stanie, a przy odrobinie szczescia z turem.Pamietaj, że czas na sprzedaż jest kiepski,większośc potencjalnych kupców ma płótno w kieszeni ,a Allegro zawalone jest ofertami sprzedaży.Ale życzę szczęścia ,choć będzie Ci ciężko.

Opublikowano

za ten sprzęt możesz 20 tyś policzyć, każdy kto będzie chciał go kupić będzie chciał coś ztargować, myśle że 18-19 tyś on pujdzie, ciągnik zadbany, ale ważne jest to ile ma mth i w jakim stanie techniczny są różne podzespoły, a co do tura, to jest najprostszy tur i to jeszcze na linke, więc on jest niewiele wart. policz se za ten sprzęt 20 tyśl. myśle , że to uczciwa propozycja.

Opublikowano

za to to mozesz wolac tyle ile Ty chcesz ale tyle ile kupiec moze Ci dac to max 20tys. To zalezy na jakiego kupca trafisz. Bo jak ktos zarzada probe z kultywatorem w polu to wyjdzie wszystko. ALE max 20tys, tak jak post wyzej z tego wzgledu ze ma tura.