Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Kosiarakk

problem z przednim napędem itp 103.54

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Kosiarakk    0

witam mam wielki problem z moja Renią posiadam ją od końca kwietnia. a stało to się niedawno :( robi mi się tak ze podczas drgań czy jazdy załącza mi się kontrolka od hamulca ręcznego ale nie świeci ona pełną swoją mocą tylko delikatnie co za czym idzie ze wtedy gdy mam wyłączony napęd to on działa i gdy puknie się w kierownice czy tam deskę rozdzielczą to ona się wyłącza i pochwali od nowa włącza . nie wiem co to możne być pomóżcie . przy wolnej jeździe nic zbytnio nie czuć a ale przy szybkiej szarpie bo się ona załącza i rozłącza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
izydor6280    464

nie bardzo zrozumialem o co chodzi z tym napedem,

kolego twoj problem to czujnik, masz go nad lewa zwolnica przy skrzyni, nie dociska g odo konca dzwigienka i sie nie rozlacza, mozesz probowac dogiac, jest tam taki katownik dospawany, lub nalozyc jakis kawalek weza gumowego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Kosiarakk    0

wczoraj ojciec miał jechać orać i zainteresował mnie zbiornik z płynem hamulcowym i poruszałem korkiem gdzie są kable podpięte i przestało świecie i gdy mi się załącza to znowu poruszam i jest ok muszę zajrzeć jutro tam bo nie miałem czasu bo szkoła meczy niestety . Więc się już wszystko wyjaśniło . Ale również

dzięki za wasze wypowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×