-
Podobna zawartość
-
Przez AnnaSkoczylas
Hej, chcę zacząć studia rolnicze, ale przede mną jest jeszcze rok, muszę napisać maturę i podciągnąć niektóre przedmioty. Jakie szkoły wyższe możecie polecić?
-
Przez Drzeffo123
Witam Szanowną Grupę,
zwracam się z gorącą prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej folii i mat do ściółkowania do pracy magisterskiej.
Od razu przepraszam za taką formę, lecz tradycyjne sposoby ( telefon, mail )zawiodły.
Nie ukrywam, że jest to moja ostatnia nadzieja, by móc dokończyć magisterkę 😕
Dlatego bardzo proszę o poświęcenie 5 minut z Waszego cennego czasu.
PS ta ankieta nie ma na celu wywołania burzy, który sposób ściółkowania jest najlepszy, tylko pokazanie aktualnej sytuacji.
Z góry bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety i raz jeszcze przepraszam za taką formę. Mam nadzieję, że nie zostanie to odebrane jako spam czy inne negatywne działanie.
https://forms.gle/RR45NTp8BuN5nJMx7
-
Przez szybkirychu12
Witam, niedługo kończę swoje studia, ale niezwiązane z rolnictwem. Potrzebuję jednak wykształcenia rolniczego, żeby dotacje dostać i ogólnie móc ewentualnie prowadzić małe gospodarstwo w przyszłości gdyby ojciec mi je przepisał. Myślałem zatem o studiach podyplomowych. Czy ktoś z was może robił taką podyplomówkę związana z rolnictwem, która daje kwalifikacje rolniczą. Czy są też jakieś studia z zajęciami online bo zależało by mi na tym. Jestem z okolic Poznania i na na tym info by mi najbardziej zależało, ale chętnie wysłucham wszystkich.
-
Przez poziomka
Moje pytanie brzmi czy warto jest iść na studia rolnicze jeżeli planujemy zostać na gospodarstwie. Czy te studia nam coś dadzą,czy jest to też strata czasu mówię tu o kierunku osobiście nowoczesna hodowla bydła mlecznego. Ale jeśli mieliście jaką kolwiek styczność ze studiami to proszę napiszcie, jestem ciekaw każdej wypowiedzi nie koniecznie związanej z moim kierunkiem może być inny rolniczy.
-
Przez studentwpotrzebie
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej usług m. in. związanych ze składaniem wniosków i obsługą dokumentacji projektów. Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 10 minut. Wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie na cele projektu zaliczeniowego na zajęcia. Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2Plz4VBdJibG-vgxZJr_Uq3IUcE3dPljVfWnI2S_loAwXcg/viewform?fbclid=IwAR2HQdZKX1FPbPQjKqq6Jy9Gpfg_BtxC2iHLA5OD1VBifZIrVIdqhAAVL5g
Z góry dziękuję za poświęcony czas 🙂
-