Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Claas
roxor    0

Wiatm mam do was taka sprawe czy mogłby mi ktos powiedziec jak ustawic claasa 108s na poszczegolne zboza tj. {pszenica jęczmień owies żyto pszenżyto mieszanka rzepak i kukurydzę]... jesli ktos wie jak ustawic chodzby na jedno z tych zboz to niech da znac dzieki i pozdrawiam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

DEVBOL    0

Dołączam się, jakbym mogl prosic tez skan instrukcji 108 to bym był wdzięczny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez 12145
      Witam, nigdzie nie mogłem znaleźć tego tematu więc postanowiłem utworzyć nowy. Zwracam się do Was z prośbą/ zapytaniem gdzie znajduje się regulacja obrotów prędkości nagarniacza w Claas'ie Mercator'ze 70/75. W katalogu nic nie mogę znaleźć, w internecie też nic nie zobaczyłem. Pozdrawiam, i proszę o w miarę szybkie odpowiedzi.
    • Przez classmercator
      Mam zamiar kupic kombajn Claas Mercator z roku 1988 co sądzicie o tym kombajnie??
    • Przez Krisman1985
      Witam. Problem pojawił się wczoraj, mianowicie po zakończonym koszeniu szykowałem się do powrotu do domu. Wyjechałem  na drogę i z dwójki chciałem wrzucić na trójkę ale nie wskoczyła. Później ciężko było wbić dwójkę ale w końcu się udało. Dziś rano kilka razy próbowałem wrzucić trójkę ale bez efektu, dwójka wchodzi normalnie. Może ktoś miał podobny problem ? I zna rozwiązanie :-) Dodam że chodzi o dominatora z hydrostatem.


    • Przez manul090
      Przed remontem kombajn palił olej przez co szedł niebieski dym. Po wymianie pierścieni i uszczelki pod głowicą wcale nie chce zapalić co może być przyczyną nie zapowietrza się . Z wlewu oleju jest przedmuch
    • Przez XaWi
      Witam kupiłem mercatora w tamtym sezonie i bez przyspieszacza jedynka jak i wsteczny nie ciągnął a pod obciążeniem tym  bardziej lecz po dodaniu przyspieszacza jedynka jechała lecz wsteczny pod górkę nie. Wymieniłem w tym roku oba pasy jezdne i dalej jest to samo przyspieszacz na zero i na wstecznym nie wyjadę pod mała górkę czy na jedynce jak pszyspieszacz jest na zero to przez granicę nie przejdę. Dodam że docisk jest na sprężynie. Proszę o poradę 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.