Skocz do zawartości

Czy c360 3p może być jako sprężarka do malowania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne tylko że woda ci może iść ja jak nie zrobiłem kompresora spiołem 902 + 3 przyczepy jak nabyło do wszystkich to na ful gar i malowałem cały czas bez przerwy jak malowaliśmy belki konstrukcyjne

Opublikowano

jak dla mnie badziew ja mam 2 sprężarki z 385 silnik 7 kw starej generacji i zbiornik z zetor 50 super a pistolet kupiłem za 250zł to może jak ktoś ma coś poprawić to może dobre ale nie do malowanie dużego :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy badziew bo nigdy takim nie pracowalem!

ja mam kompresor z biedronki kupiłem 5 lat temu 25l i do malowania wystarcza-ciągniki i maszyny rolnicze malowałem bez problemu-zreszta widać w mojej galerii. Do malowania nie potrzeba wielkiego cisnienia i wydajności

Faktem jest jednak ,że do profesjonalnej zabawy taki pistolet to nie wystarczy i sdamochodu to nim raczej napewno dobrze nie pomalujesz

Edytowane przez antonio86
Opublikowano

Ja mam kompresor zrobiony z spręrzarki od c-330 i silnik 2,2kw i butla od przyczepy D-55. I lepszego sprzętu nie potrzebuje bije mi do 12 mpa i pompuje koło od bizona w 15 min przednie oczywiście. A co do malowania to ma na sobie tęcze kolorów bo jak dorabiałem to prubowałem na niej. Do malowania troche przyduża ale nie mam mniejszej. B)