Skocz do zawartości

dodatkowy wąż hydrauliczny - plug lemken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawości pytam co daje ta kostka? Bo ja mojej obrotówce mam jakiś siłownik na 2 węże ale nie ma tej kostki. po prostu jeden u góry jeden na dole. Pomaga ona przy obrocie jakoś czy tylko pomoże nie uszkodzić węża który się pląta między wiezyczką

Opublikowano

kostka nie jest potrzebna,a siłownik można przerobić na 2-stronnego działania i po kłopocie a kostka to moim zdaniem tylko wygoda bo sama przeżuca kierunek przepływu oleju do siłownika może przy większych pługach to ma jakieś znaczenie ale nie wiem mam na dwa wężę 3-lemkena też przerobionego i działa bdb.

Opublikowano

No a ja mam problem bo jeszcze jak C-360 to uszło ale MRz to chce mi obalic na obrotach już minimlanych że czasami zgaśnie przy obrocie rzuca pługiem :blink: trzeba robic delikatnie i niekiedy 4 razy nawet zanim przeżuci bo z wyczuciem wajcha operować trzeba Zrobiłem dławiki 2,5mm otwór cieńszego wiertła nie mam jest lepiej ale to nie to jeszcze <_<

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez gregurb
      Witajcie.
      Kupilem nowy plug NH PMF 40H i pojawil sie problem z ustawieniem szerokosci pierwszej skiby. Zakres regulacji pluga skonczyl sie przed osiagnieciem potrzebnego rezultatu. Plug ustawiony na szerokosc skiby 50cm wspolpracuje z ciagnikiem Fendt 820, opona 650mm. Producent pluga twierdzi ze mam za maly rozstaw kol w ciagniku (=1270mm wewnatrz). Czy moze ktos mial podobny problem? Jak sobie poradziliscie? Przypuszczam ze wiele osob ma taki problem, plug ma wade konstrukcyjna.

• Przez candy1914
      Witam grupo. Jest tutaj ktoś co użytkuje pług jak z tematu? Jakie opinie? Jak zabezpieczenia hydrauliczne się spisują? Ile w ogóle powinno być tam ciśnienia na zegarze i jak je w razie czego dobić? Mam taki pług do kupienia i pytanie czy warto? Pozdro
    • Przez kubus
      Hej. Chciał bym wiedzieć który plug był by lepszy czy zagonowy 4*35 czyobrotowy 3*40 z walem .
      Opowiadajcie!

POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Przez Konrad_Jestem
      Kupie pług 5 skibowy podorywkowy. Częstochowa i okolice 
    • Przez Junkers6671
      Witam, poszukuję instrukcji obsługi do pługa overum tego typu

• Dodaj nową pozycję...
v