Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesiu, już nie atakuj Ursusów. Nie lubisz jak ktoś jeździ po twoich ulubionych maszynach, a sam po naszych Ursusach jeździsz :D

Mi się nie podoba Pronar 320A, Żubroń, Fend Trisix (czy jakoś tak, ten dziwny 3 osiowy) i szczerze ten Fortschritt 32x cośtam to ładny mi się wydawał ale tylko w grze LS.

Zastrzegam że to tylko moja opinia i proszę po mnie nie jeździć, w ogóle koledzy po co sie niektórzy tak denerwują, każdy lubi co innego

Opublikowano

mi sie nie podobają ni8e które pronary te wydłużone,jd z lat 80 i jd 6910 stare wersie ;(

Fortschritt-y i kuboty

MTZY I PRONARY na małych kołach

Kiotti itp.

Opublikowano

Najbrzydsze są według mnie Fortschritt`y, a z nowszych to Deutz Agro XXL oraz Fendt Trisix.

Opublikowano

Gwoli wyjaśnienia... TYM i KIOTI to chyba nie mają nic wspólnego z Chinami :lol:

Obie marki które podałeś(niech mnie ktoś poprawi jak się mylę) są KOREAŃSKIE... to że tubylcy też mają skośne oczy nie znaczy że to Chiny, proponuje popracować nad geografią ;[ i jakość z tego co mi wiadomo też nie ma nic wspólnego z np. Fotonem...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez Nieustraszony1044
      To zapraszam do rozmowy o pogodzie i innych wątkach , tylko kulturalnie żeby było 🙂. Przepraszam jako członek komisji muszę naprawić błąd, bo ile można czekać 😉 
      Kontynuacja tematu 
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305084-pogoda-rolnicza-2025-i-inne-luzne-watki/page/4068/#comment-4824746
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez limonka
      Pogoda rolnicza ma duży wpływ na rolnictwo. Niedobór opadów i związana z nim susza wpływają na obniżenie produkcji rolniczej. Z kolei ulewne deszcze z towarzyszącymi im nawałnicami i gradobiciem powodują olbrzymie straty w plonach. Oby nadchodzący rok był łaskawszy pod tym względem- opady równomiernie rozłożyły się w czasie a słoneczko zawsze świeciło, czego Państwu i sobie życzę. 

Kontynuacja tematu. Zapraszam!

• Dodaj nową pozycję...
v