Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
levy

145.14

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
levy    0

Witam

mam w reni problem z paliwem, mianowicie podczas wykonywania orki po przejechaniu jakiś 500 metrów nagle się dusi jakby brakło paliwa lub za mało dostawał

odpowietrzałem układ, filtry mają z 2 miesiące dopiero, przecieków nie ma

na 'pusto' normalnie jeździ i ma obroty wiec myśle ze chyba nie pompa

co o tym myślicie?

ps.ok 80-82 rok 135km

Edytowano przez levy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
atlas22    0

Może masz zapaprany bak i wciąga Ci coś ? wyczyść zbiornik bo często zbiera się tam sporo błota,brudów na dnie,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
artur1980    0

Jak masz szklany ostojnik po kabiną z prawej strony to sprawdź czy nie jest pęknięty albo wyszczerbiony bo może łapie powietrze i sprawdź jeszcze uszczelkę na tym ostojniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

endrju00711    11

Witam, a sitko w pompce zasilającej czyściłeś? Często się zdarza, że szukamy poważnej usterki a pomijamy błachostki. Po tym jak ci zgaśnie musisz go odpowietrzac czy pali normalnie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
levy    0

dzieki za pomoc

palił normalnie

okazało się że w w pompce był kawałek odpryśniętego lakieru tudzież farby, chyba ze zbiornika

i już śmiga bez zarzutu

pozdro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×