Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie ślinię się do kobiet w Internecie 

Się nawet nie dziwię dzieciaku jak już wiesz że w realu też nie masz polotu.  :P

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

lonucy sie slini i jaki zadowolony i wszystkich odgania 🤣🤣🤣🤣

Dokładnie jak pies ogrodnika się zachowują, sam nie zaźre i drugiemu nie da.   xD

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Się nawet nie dziwię dzieciaku jak już wiesz że w realu też nie masz polotu.  :P

Chłopie, ja nie muszę szukać wrażeń, mam kogoś kto mnie kocha ... A ty masz w domu mokrą szmatę po łbie, to się potem ślinisz w Internecie ale tu zaskoczenia nie ma, bo znowu czarna polewka xD  Niby taki katolik, taki wierzący, a 9 przykazanie ma w d*pie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie ślinię się do kobiet w Internecie jak stare dziady które siedzą u swojej baby pod pantoflem ...

Albo pod stołem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Chłopie, ja nie muszę szukać wrażeń, mam kogoś kto mnie kocha ... A ty masz w domu mokrą szmatę po łbie, to się potem ślinisz w Internecie ale tu zaskoczenia nie ma, bo znowu czarna polewka xD  Niby taki katolik, taki wierzący, a 9 przykazanie ma w d*pie ...

Ty nawet nie znasz dupku dziewiątego przykazania, jest tam coś o pannach?  xD Rozwiódł się z kobitą i przykazań mnie chce dupek uczyć jak sam pewnie czyjąś wziął.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ty nawet nie znasz dupku dziewiątego przykazania, jest tam coś o pannach?  xD

A ty dupku wiesz, że tego nie traktuje się dosłownie ?? Widzisz, dla mnie szacunek do kogoś kogo kocham nakazuje nie ślinić się do obcych kobiet, czy to na ulicy, czy to w Internecie ... A ty pięknie pokazujesz swoje katolickie wartości ... Lucyferku xD Szkoda na Ciebie czasu, znowu pokazałeś że wiara to jedynie szmata którą sobie ryj wycierasz ...

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

jemu ktos rogi zawalił to zapamiętał te jedno 🤣🤣🤣

A ty co, adwokat starego dziada ?? Sam sobie rady już nie daje i opiekunka mu potrzebna ??

Opublikowano

Panie i Panowie, po pierwszym dniu tego tematu, mamy nowego lidera.

Zbyszek został zdetronizowany, a pierwsze miejsce zajmuje czarny koń tego tematu, czyli caryca Katarzyna ze swoimi złotymi myślami🫣

Tomek cały czas na drugim miejscu

A tak swoją drogą, to faktycznie mają przerąbane na tych zwrotach w LM, cały dzień na AF🤭

image.png.46ea8d7baf5d87300a00204db16cdb4f.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty dupku wiesz, że tego nie traktuje się dosłownie ?? Widzisz, dla mnie szacunek do kogoś kogo kocham nakazuje nie ślinić się do obcych kobiet, czy to na ulicy, czy to w Internecie ... A ty pięknie pokazujesz swoje katolickie wartości ... Lucyferku xD Szkoda na Ciebie czasu, znowu pokazałeś że wiara to jedynie szmata którą sobie ryj wycierasz ...

Powiedz  o dziewiątym przykazaniu to smarku, no boś dla mnie smark, temu co twoją byłą obraca tera.   xD Zwykłe zero jesteś, katolicyzmu będzie mnie uczyć takie dno moralne, no koniec świata xD

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Powiedz  o dziewiątym przykazaniu to smarku, no boś dla mnie smark, temu co twoją byłą obraca tera.   xD

A jak chcesz to sobie mu powiedz, bo ja go nie znam, to i nie mam jak mu powiedzieć ...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Idź już spać może i się nie pogrążaj dalej. :P

To ty się znowu pogrążasz, niby masz żonę a ślinisz się do obcych kobiet w Internecie a potem się katolikiem nazywasz xD  Kolejny raz Lucyferek pokazał swoją prawdziwą twarz xD 

Jako katolik pewnie czytasz pismo święte, to sobie przed snem przeczytaj Mt 7, 15-20, idealnie do Ciebie pasuje ...

Opublikowano (edytowane)

To ty się znowu pogrążasz, niby masz żonę a ślinisz się do obcych kobiet w Internecie  

No co ja zrobię ja ty masz z tym jakiś problem po takich życiowych przejściach gdzie ktoś ci żonę może nawet odbił, nie wiem już co o tym myśleć jak było i tylko ty w to wierzysz że ja kogoś potrzebuję odbijać.   :P no człowieku ja to rozumiem ,ale naprawdę już wyluzuj, zanim dopadnie cię ta sama mania jak wszystkich księży wrzucasz do jednego wora, to da się leczyć, tylko musisz chcieć.   :P

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No co ja zrobię ja ty masz z tym jakiś problem po takich życiowych przejściach gdzie ktoś ci żonę odbił i tylko ty w to wierzysz że ja kogoś potrzebuję odbijać.   :P no człowieku ja to rozumiem ,ale naprawdę już wyluzuj, zanim dopadnie cię ta sama mania jak wszystkich księży wrzucasz do jednego wora, to da się leczyć, tylko musisz chcieć.   :P

Ale ja nie mam żadnego problemu, chcesz to się śliń, ale to pokazuje tylko, że nie masz szacunku do swojej żony/konkubiny/kochanki czy kogo tam masz ... I tak samo pokazuje, że nie masz szacunku do swoich chrześcijańskich wartości ...

Opublikowano
29 minut temu, Desperado napisał(a):

Już raz pokazywałeś ile masz w notesie, także ten.   :P

Kasiu czy ty masz może przeciąg w domu?    :P  bo zmieniasz zdanie jak wiatr zawieje, dopiero co byłaś po tamtej stronie.  xD

Może i trochę zawiało. Wiatr wieje mi nad głową i na dodatek pszczoły ciągle mi coś syczą do ucha aż się nie da wysiedzieć. 

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Może i trochę zawiało. Wiatr wieje mi nad głową i na dodatek pszczoły ciągle mi coś syczą do ucha aż się nie da wysiedzieć. 

Jak ... pszczoły???

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ja nie mam żadnego problemu, chcesz to się śliń, ale to pokazuje tylko, że nie masz szacunku do swojej żony/konkubiny/kochanki czy kogo tam masz ... I tak samo pokazuje, że nie masz szacunku do swoich chrześcijańskich wartości ...

Powiem ci tak jeśli nie znasz się na żartach i nie widzisz nawet ciut tego co wszyscy widzą. To śmiem twierdzić że trochę ten tegest  jest z tobą źle. 😁

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Powtarzam żeś chory skoro widzisz takie zwidy i powinieneś się leczyć, Ci zdrowi na umyśle tego jakoś nie widzą, zapytaj np. kolegę @Qwazi jest to gościu ogólnie Szanowany na forum przez wszystkich, czy też tak to widzi i potwierdzi twoją chorą teorię spiskową, ale pamiętaj jak tego nie zrobisz to jesteś zwykła szumowina która szuka awantury na forum, bo ja jej z nikim nie szukam.   

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ja nie mam żadnego problemu, chcesz to się śliń, ale to pokazuje tylko, że nie masz szacunku do swojej żony/konkubiny/kochanki czy kogo tam masz ...

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

zwykła szumowina która szuka awantury na forum.   :P

Pięknie podsumowałeś swoją własną osobę, dobranoc, i przeczytaj to co Ci podesłałem, wartościowy fragment pisma świętego ...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak ... pszczoły???

Czyli koleżanki którym buzia się nie zamyka i gadają aby gadać a ja ich gadania mam już dość. 

Tym bardziej że tylko plotkami się zajmują a mnie ploty nie interesują lub narzekanie jednej na drugą.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

tomaszek rogaczu to ze ty masz uraz i nie rozmawiasz z kobietami to twoj problem nie innych 😲

Dziadek znowu opiekunki potrzebuje, nie domaga ?? Ja po prostu nie ślinię się do kobiet w Internecie z szacunku do tej którą mam w domu i która jest matką moich dzieci ...

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

po co młodemu pruchno stare 🤣

Wystarczy trochę aby miała zielone i już zaczyna chodzić obok niej. Jednak nie ważne że ma na boku ma 101 panien. 🤣

Ważne że ma tą jedną z kasą 🤣

Tak samo jest z chłopami po 50 którzy szukają młodych panien. 

Tylko różnica jest że młody szuka dla kasy a stary aby jeszcze się sprawdzić 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

Dziadek znowu opiekunki potrzebuje, nie domaga ?? Ja po prostu nie ślinię się do kobiet w Internecie z szacunku do tej którą mam w domu i która jest matką moich dzieci ...

zapytaj np. kolegę @Qwazi jest to gościu ogólnie Szanowany na forum przez wszystkich, czy też tak to widzi i potwierdzi twoją chorą teorię spiskową, ale pamiętaj jak tego nie zrobisz to jesteś zwykła szumowina która szuka awantury na forum, bo ja jej z nikim nie szukam.   

Zmień jednak nick na @szumowina   xD

• Thanks 1