Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No toś wyjechał z tym agregatem koza Gdybyś chciał fajny to lepiej kupić brodnice 2.1 Wiem że cenę mogą mieć troszkę większą ale jednak to nie bomet Bo nie wiem czy wiesz ze bomet to taka firma nie do agregatów 

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, jarek555 napisał(a):

Jakieś założenia lokalizacyjne?

cała Polska....

21 godzin temu, mario666 napisał(a):

No toś wyjechał z tym agregatem koza Gdybyś chciał fajny to lepiej kupić brodnice 2.1 Wiem że cenę mogą mieć troszkę większą ale jednak to nie bomet Bo nie wiem czy wiesz ze bomet to taka firma nie do agregatów 

na moje 3ha starczy.A robotę robi fajną.

Opublikowano (edytowane)

Oho, już się zaczyna taniec pingwina na szkle,  :P gościu chce kupić zwykły agregat 2,1m  na 3 ha do ciapka, a doradztwo skończy się na agregacie uprawowo-siewnym na bronie talerzowej i kupnie ciągnika co najmniej 160KM z turbo.    xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, Desperado napisał(a):

Taaa, żeby to potrzebował choć do 60-tki, ma chyba tylko ciapka i po jakiego grzyba wymyślacie jakieś talerzówki?

ciapka już nie ma jest 3P

16 godzin temu, mario666 napisał(a):

W sumie to ja nie wiem co on chce ? Przecie wszystko jest na internecie Ale wiadomo po co tyle płacić jak może się trawi głupi i sprzeda za grosze 

nie za grosze....

sam handlujesz i sam kupujesz za grosze a potem popychasz dalej zarabiając 2x.

Ja szukam dla siebie nie na handel.Ceny takich agregatow wahaja sie od 3-3.5tys , myslałem ze moze ktos tutaj ma jakiegoś fajnego Bometa w podobnych pieniadzach.

Opublikowano

A czemu akurat bomet To słaba konstrukcja i spawarka się przydaje Ja kiedyś chciałem nowego dziekan apollo 2.4 m i na to się nastawiłem U nas w okolicy nie trafiłem wtedy nowego a trafił się brodnica 2.5 m tylko ja zabardzo nie byłem na to nastawiony Nawet gdy mi go do domu przywieźli to dalej nie byłem Zdanie zmieniłem dopiero wtedy gdy w polu ruszyłem Teraz obok mnie same brodnice Jakąś tam unia się trafi