Półosie massey ferguson 3050
-
Podobna zawartość
-
Przez xzibit0000
Czesc. Mam problem z wałkiem wom. Podczas jazdy z rozrzutnikiem nagle wałek wom sie zatrzymał i zaczął zgrzytac. Po zdjęciu przekaźnika i wlaczeniu wom walek zaczął sie kręcić i zgrzytal i na ,,oko,, nie kręcił z ta prędkością co powinien kręcić patrząc na obroty silnika. Dzisiaj za każdym włączeniem walka zgrzytal i po wyłączeniu go tez zgrzytal dopiero po chwili przestawał.
Za co sie zabrać? Kosz WOM czy cos innego? Dzięki za podpowiedzi
-
Przez darkowe1
Pany da radę wymienić w rozdzuelaczu od ponosnika suwak na linkę? Teraz jest na panel ehr jednak sa z nim straszne problemy . Ostatnio przestał działać był jakis elektronik stwierdził ze panel jest dobry . Przerobiliśmy podnosnik na krótko nowe kable gura dół i tez się zacina ... chciałem przerobić sterowanie na linkę tylko czy da radę...
-
Przez Sadownik3650
Witam . Posiadam MF 3650 sadownik, co może być przyczyna takich objawów:?
Przy pracy ze siewnikiem ciągnik wszedł w tryb migającej kontrolki oleju. Stracił moc, po kilku minutach odcina zapłon. Po ponownym odpaleniu objawy są podobne nieregularna praca.
Filtry paliwa są wymienione pompka działa tłoczy paliwo, filtr oleju nowy jak i olej.
proszę o jakaś podpowiedz...
-
Przez Mateusz1254
Massey Ferguson 6160 skrzynia speedshift podczas pracy na polu na desce rozdzielczej zniknął napęd półbieg blokada i drążek od zmiany biegów ciężko chodzi i nie można załączyć zająca gdzie trzeba szukać przyczyny? Sterownik z prawej strony pod kabiną był sprawdzony i naprawiony Autotronic 3.przy akumulatorze u góry bezpieczniki mają prąd.Główne bezpieczniki w kabinie też sprawdzone
-
Przez szymon628
Witam czy ktoś moze wie jakie są długości półosi w mf3050 wiem że jedna jest dłuższa o parę cm ale nie wiem czy jest to lewa czy prawa
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poszukiwany mechanik
Massey Ferguson 6270