-
Podobna zawartość
-
Przez Kurwer21
Cześć, pytanie z ciekawości, wie ktoś może czy do produkcji bizonów fabryka przykładała się? Słyszałem kiedyś, że bizony fabrycznie potrafiły wyjeżdżać z fabryki niedomalowane w niektórych miejscach, albo z zaciekami, a kiedyś spotkałem się z bizonem (podobno oryginalny), który miał krzywo ponaklejane naklejki. Co wiecie na ten temat?
-
Przez GIJEK
Witam mam problem w moim bizonie mianowicie podczas koszenia żyta z pszenicą zbiera mi się łan na prawej stronie między motowidłą a ślimakiem i nie chce tego wciągnąć a jak już zaciągnie to mocno zamieli młocarnia. W załączniku przesyłam zdjęcie jak mam zamontowany rozdzielacz łanu i dodam, że posiadam tylko jeden
-
Przez Kurwer21
Witam, orientuje się ktoś czy można jeździć po ulicy w dwie osoby na kombajnie? konkretnie chodzi o bizona, i czy jest za to jakiś mandat?
-
Przez AroniowyLiść
Witam
Dzisiaj zacząłem szykować kombajn do żniw, okazało się że po zalewaniu wody do chłodnicy, woda ciurkiem leje się z silnika. Leje się z otworu zaznaczonego na zdjęciach. Woda na zimę była spuszczona, więc teoretycznie nie powinno nic zostać, by rozsadzić blok. Co może być przyczyną?
-
Przez boguss88
Witam jak w temacie może ktoś się wie od czego można dobrać elektrozawór hydrauliczny dokładnie od motowidel podnosi i opada ?
-