Skocz do zawartości

Luz wałka wom nh tm 140

kaseton

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam luz na walku wom z tylu zgodzie z kierunkiem ciagnika przod tyl chodzi on tak z 3mm do przodu i do tyłu. Koncowka wałka jest wymienna to wiem że ona ma troszkę luzu ale tutaj chodzi o  ten cały walek co jest w srodku. Czy ten luz ma taki być czy mogła się poluzować ta nakretka co jest skręcony wałek na końcu?

20250131_165356.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kmiecio68
      Witam może ktoś wie czy jest jaki odpowietrznik w przedniej zwolnicy nie w moście w new hollandie seria 60 ponieważ u mnie wytwarza się ciśnienie i przepuszcza olej uszczelniaczem z czym może być to związane.
    • Przez okocza40
      Witam wszystkich. Pacjent jak w temacie tm 190. Problem polega na tym że ciagnik nie jedzie ani do przodu ani do tyłu. Błędy jakie odczytałem na desce to :
      P80 P57 P05 P70 P50 P40
      Może ktoś byłby wstanie nakierować gdzie szukać problemu.

• Przez kaseton
      Witam gdy olej się rozgrzeję to podczas zmiany kierunku jazdy lub wciśnięcia sprzegla mruga kobtrolka ciśnienia  oleju w skrzyni. Co to może być? Olej jest nowy shell i jest pod maksimum
    • Przez Eryk1001
      Witam, w New holland tm 140 zginęły prawe kierunkowskazy, lewe wszystko ok, a po włączeniu prawych słychać szybkie działanie przerywacza, co więcej po włączeniu awaryjnych też tylko działa lewa strona, także wykluczam tu manetkę od zmiany kierunku, może ktoś pomoże? 
    • Przez marijusz
      Witam przez pomyłkę włączyłem biegi pełzające i nie wiem jak je wyłączyć .Ciągnik new holland TM 190 2004 rok skrzynia 19/6.Teraz chodzi w trybie 10/4

• Dodaj nową pozycję...
v