Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, onRolnik napisał(a):

pewnie że każdy ma to coś ,ty widocznie nie skoro piszą do ciebie Kowalski 

Bogdan nawet nie wiesz co ty mówisz. Zastanów się tak naprawdę czy warto ci tak siedzieć ukrywać się i zaciskać zęby aby tylko nic nie wyszło. 

Dalej przyznaj się nie warto tego robić tylko po to aby mordki się nie skapowaly jesteś ponad nimi. Dawaj nie wstydz się. Nie daj się prosić 

• Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

jeszcze ktoś tam w życiu się pojawił ale na krótko bo i szybko wyleciał z gniazda 

jak w tym kawale 

Facet podchodzi do dziewczyny siedzącej przy stoliku w knajpie.
- Masz ochotę na chwilę magii ze mną?
Ona zaciekawiona:
- Magii?
- Tak, idziemy do mnie, wsiadasz na mnie, pieprzymy sie, a potem znikasz.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna Partycja... zaraz i mnie przekonasz...

Tak dokładniej się wczytując....to możesz mieć rację...🤔

Ty to jesteś....

Pafnucy czyli co dwoje na jednego. Idziemy razem na Bogdana. Choć pobawimy się z nim 

Opublikowano

@Karol6130 w tym co ja myślę to możesz mieć braki. I mówię tutaj o tym aby zniszczyć drugiego chłopa trzeba walczyć jego bronią. A to nie każdy umie 

6 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Czemu tak sądzisz że ja mam braki?

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Nie powinno być czy lubisz doić krowy?

No wiesz, bym zgrzeszył jak bym przestał ciebie namawiać do grzechu

1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

@Karol6130 w tym co ja myślę to możesz mieć braki. I mówię tutaj o tym aby zniszczyć drugiego chłopa trzeba walczyć jego bronią. A to nie każdy umie 

Zależy o jakim zniszczeniu mówimy

Razu pewnego, pan pewien chciał mnie stuknąć na dwie pary Jagiełłów, miał je przez 1.5 roku

Oddał nie tylko procent ale i inflację, a państwem rządził pinokio, i wtedy inflacja była hiper, albo i jeszcze większą 

Teraz ów pan nie ma nic, żona odeszła, dzieci zabrała, dom zabrali, biznes zabrali, i to wszystko przez głupie 400 zł 

Nie miał chłop w życiu szczęścia że na swojej drodze mnie napotkał 

Ale było minęło to już historia 

Teraz też jeden mnie naciął, ale skusiła go chęć pozyskania kolejnego Jagiełły 

A że ja nie toleruje takich rzeczy, to naciągaczowi rękę się zaraz złamie, możliwe że ta co ją wyciągał po pieniążki 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

@Karol6130 Pamiętaj że to chodzi o zupełnie inną grę a tym bardziej ta gra niestety nie jest dla ciebie. Tylko dla ludzi którzy potrafią dobrze bawić się słowami a niestety tobie tego brakuje 

A mi?   

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
59 minut temu, jacus napisał(a):

mam zbedny stol rozkladany na 12 osob -moge ci sprzedac 😂

Dziekuję, ale byłoby za dużo miejsca i by...mi wlazły 🤷😉🤭

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Desperado napisał(a):

A mi?   

Niestety ty nie potrafisz mężczyznom włożyć sztyletu w plecy. Robisz to tylko kobietom 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Niestety ty nie potrafisz mężczyzna włożyć sztyletu w plecy. Robisz to tylko kobieta

🤔

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano
29 minut temu, Karol6130 napisał(a):

No wiesz, bym zgrzeszył jak bym przestał ciebie namawiać do grzechu

Zależy o jakim zniszczeniu mówimy

Razu pewnego, pan pewien chciał mnie stuknąć na dwie pary Jagiełłów, miał je przez 1.5 roku

Oddał nie tylko procent ale i inflację, a państwem rządził pinokio, i wtedy inflacja była hiper, albo i jeszcze większą 

Teraz ów pan nie ma nic, żona odeszła, dzieci zabrała, dom zabrali, biznes zabrali, i to wszystko przez głupie 400 zł 

Nie miał chłop w życiu szczęścia że na swojej drodze mnie napotkał 

Ale było minęło to już historia 

Teraz też jeden mnie naciął, ale skusiła go chęć pozyskania kolejnego Jagiełły 

A że ja nie toleruje takich rzeczy, to naciągaczowi rękę się zaraz złamie, możliwe że ta co ją wyciągał po pieniążki 

Czy ty uważasz ze potrafiłeś mu zadać ból. Ja bym bardziej powiedziała że do niego karma wróciła 

Opublikowano
52 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna Partycja... zaraz i mnie przekonasz...

Tak dokładniej się wczytując....to możesz mieć rację...🤔

Ty to jesteś....

To jest Kowalski ten odlotowy i Patrycja tylko on tak tak lubi pisać o Bogdanie

Opublikowano
4 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Niestety ty nie potrafisz mężczyzna włożyć sztyletu w plecy. Robisz to tylko kobieta. 

Wybacz ale napiszę po francusku, nie pojmę o co tu chodzi.

Opublikowano

Bogdana to łatwo rozpoznać bo raz jest gówno burza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v