Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Elon napisał(a):

Nie, koleś kupił Iveco, Iveco które miało objechaną eorope, i kierowcę Białorusa.

To są auta jednorazówki.

I nie powiedziałeś mu o tym🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ależ napisałem wyżej, chodzi o ten ewenement co latał po okolicy i pouczał innych jak mają żyć a po godzinach robił to: https://skierniewice.eglos.pl/aktualnosci/item/41005-kolejny-ksiadz-odpowiada-za-molestowanie-dziecka-zapadl-wyrok-w-sprawie-ks-miroslawa-n

Uważaj na siebie to zaczyna być twoja obsesją a to już nie daleko do czworków lub do ukamienowania. 

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Uważaj na siebie to zaczyna być twoja obsesją a to już nie daleko do czworków lub do ukamienowania. 

Ten osobnik pokazał mi tylko, że kościół katolicki to mafia, pełna obłudy, mająca niewiele wspólnego z wiarą w Boga ...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Po prostu nie cierpię "ludzi" którzy opowiadają jacy to nie są religijni, udają wzorce dla innych a po godzinach krzywdzą niewinne małe dzieci ... "ludzi" w cudzysłowie bo ciężko nazwać takie coś człowiekiem ... Takie ewenementy powinno się tępić z całych sił i możliwości ...

Ten u nas latał po całej parafii, pouczał innych jak mają żyć a potem https://skierniewice.eglos.pl/aktualnosci/item/41005-kolejny-ksiadz-odpowiada-za-molestowanie-dziecka-zapadl-wyrok-w-sprawie-ks-miroslawa-n

Wikary z parafi Miastków poszedł na parafie do lubelaków w Wilczyskach, później dalej na drugą, dał ślub, a po roku gruchał już z tamtą panną młodą. Ale nie zgrzeszył bo nie założył, i teraz ma dziecko, prowadzi lokal gastronomiczny.

Dawny proboszcz w parafi obok, zarządzał zabytkowym kościołem, jaki to był alkoholik, to tylko mieszkańcy parafi mogą wiedzieć.  

Opublikowano (edytowane)

@Elon to że miał babkę czy lubił wypić to mały problem, ale wykorzystywać dziecko to świństwo które trzeba tępić z całych sił ... To jedynie problem dla ludzi którzy to utrzymują dając mu na tace xD albo remont dachu na kościele jak trzeba kupić mieszkanie dla kobitki xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Narysuj sobie trzy kaczki i zobacz, czy to co przeczytasz będzie prawdziwe ;) 

No jakby to powiedzieć, przegrałeś. Ja wygrałam. Możesz głośno mówić co, nikt obok nie śpi ;) 

Rozwód z żoną był by kosztowny, przemilczę. 

7 minut temu, Qwazi napisał(a):

I nie powiedziałeś mu o tym🤔

Widział auto, umowę, fakturę. 

Wiedział co kupuje. 

Daf, Renault, Iveco, to nie są dobre auta. 

Tłumaczyłem już co i jak się z nimi robi.

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ten osobnik pokazał mi tylko, że kościół katolicki to mafia, pełna obłudy, mająca niewiele wspólnego z wiarą w Boga ...

To dopiero w tym wieku się o tym dowiedziałeś. Ja już to wiem od kilkunastu. 

Wystarczyło mi trochę książek o starych dziejach kościoła poczytać aby się tego dowiedzieć 

A przede wszystkim nie było mi trzeba żadnych artykułów. 

6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ładnie go...🤭

Co to czworki?

Tworki miało być ach ten mój słownik 🤣

Opublikowano
6 minut temu, Elon napisał(a):

Widział auto, umowę, fakturę. 

Wiedział co kupuje. 

Daf, Renault, Iveco, to nie są dobre auta. 

Tłumaczyłem już co i jak się z nimi robi.

Druga postać oszustwa z kodeksu karnego🤷

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Elon to że miał babkę czy lubił wypić to mały problem, ale wykorzystywać dziecko to świństwo które trzeba tępić z całych sił ...

To prawda, niestety ludzie są ślepi i głusi w tej sprawie.

W miejscowym kościele jest trzech księży, proboszcz, wikariusz, i ksiądz emeryt. Nigdy nie było cienia podejrzenia żeby coś robili nie tak. Zakonnice też się nie skarżyły 

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

To dopiero w tym wieku się o tym dowiedziałeś. Ja już to wiem od kilkunastu. 

Wystarczyło mi trochę książek o starych dziejach kościoła poczytać aby się tego dowiedzieć 

A przede wszystkim nie było mi trzeba żadnych artykułów. 

Tworki miało być ach ten mój słownik 🤣

Jak byś poszła do seminarium, mogła byś praktykować wiedze. 

Opublikowano
2 minuty temu, Elon napisał(a):

W miejscowym kościele jest trzech księży, proboszcz, wikariusz, i ksiądz emeryt. Nigdy nie było cienia podejrzenia żeby coś robili nie tak. Zakonnice też się nie skarżyły 

To albo zadowolone, albo nie było na co. 
Byłeś ich spowiednikiem? 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

To się nazywa rezydent 

Możliwe. 

1 minutę temu, bezbarwny napisał(a):

To albo zadowolone, albo nie było na co. 
Byłeś ich spowiednikiem? 

Ja nim cały czas jestem. Nieraz żona im zleca szycie.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Elon napisał(a):

Jak byś poszła do seminarium, mogła byś praktykować wiedze. 

Szybciej by przede mną uciekli niż by mnie przyjęli do siebie. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

I już można rękojmię uskutecznić...

Oj Elon...ale się dałeś podejść...😆

Tak może zrobić każdy kto nabędzie te marki z drugiej ręki. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to pokaż ten wycinek dziadzia ... 

A Bogdana lokaty ?? Daj mi 10 minut i będę miał 2mln PLN takich drukowanych lokat xD 

ze dwa lata juz  minęło i dalej nie możesz wydrukowac 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Szybciej by przede mną uciekli niż by mnie przyjęli do siebie. 

Tylko nie pokazuj jakiego masz dużego. 

Bez szczegółów. 

Opublikowano (edytowane)

Ona życia nie zna. 

Ta Warszawa to chyba blisko Zakopanego jest, pewnie jakaś dzielnica wsi.

Edytowane przez Elon
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v