Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, slawekes napisał(a):

Częściej nocnego jednak. A Ty wolisz przy zapalonym, czy zgaszonym świetle?

Ty mi lepiej powiedz co jeszcze można przeczytać z Bondy ponieważ już mi się wszystko skończyło co sama wyskrobalam z biblioteczki. 

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ona leży jemu leży a ona rechocze 😁🤭

Mądry chłop jesteś🤭 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Moi rodzice jeszcze w sile wieku, a miejsce już i tak jest blisko głównej alejki, duży grobowiec rodzinny, jeszcze 2 z 4 miejsc wolne ;) Ty się lepiej martw o siebie, bo takiego zrzędę to pod płotem zakopią jak nic ...

Taaaa, tak jak masz kasę w notesie.    xD Wy wszyscy to pod płotem, bo niewierzących nie chowają gdzie indziej.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
25 minut temu, PAN88 napisał(a):

Dlatego na pierwszą randkę zabiera się na basen 😜

albo nie pije tyle co krzysio.

25 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

mawiają tam żę..? ,,sezon mija ja niczyja '' prawda to ?

turnus...turnus..

17 minut temu, Desperado napisał(a):

No na pewno nie tak jak u ciebie, bo u ciebie to jakieś partactwo.  xD Widziałem, ty jesteś wypchany jak balon na podwórku.  xD

ty juz dawno nic nie masz wiec z czym porownanie..

6 minut temu, Desperado napisał(a):

ty ćwoku już pewnie swoim rodzicom zaplanowałeś pod płotem, więcej w notesie się zostanie.   :P

tacy jak ty to nie wiedza ze miejsce na cmentarzu z pokolenia na pokolenie przechodzi.

moze na podkarpaciu masz przy glownej alejce ??

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Taaaa, tak jak masz kasę w notesie.    xD Wy wszyscy to pod płotem, bo niewierzących nie chowają gdzie indziej.

W jakim notesie mam kasę dziadku ?? Demencja starcza Ci dokucza ?? Wszystko sobie leży na koncie ...

Stary pierd jesteś i tyle ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Kupny.

Wiem że zaraz mi powiesz że tak się nie robi jednak nie mam czasu aby się bawić..

Mam swoje ulubione  Barila lub Agnesi 

Łeeeee, pewnie nie umiesz zrobić.

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Kupny.

Wiem że zaraz mi powiesz że tak się nie robi jednak nie mam czasu aby się bawić..

Mam swoje ulubione  Barila lub Agnesi 

Ja że lubię ciachany nie znaczy że zawsze jest

Teraz mnie naszło na rosół i kluski kładzione ostatnimi czasy

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

W jakim notesie mam kasę dziadku ?? Demencja starcza Ci dokucza ?? Wszystko sobie leży na koncie ...

Stary pierd jesteś i tyle ...

ty masz kasę, jakbyś miał to byś nie dziadował.   xD

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

albo nie pije tyle co krzysio.

turnus...turnus..

ty juz dawno nic nie masz wiec z czym porownanie..

tacy jak ty to nie wiedza ze miejsce na cmentarzu z pokolenia na pokolenie przechodzi.

moze na podkarpaciu masz przy glownej alejce ??

No tak turnus...🤭 Znasz temat widzę.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

ty masz kasę, jakbyś miał to byś nie dziadował.   xD

Ale gdzie ja dziaduje ?? Nawet nie wiesz ile mam ... Jedynie podniecasz się jakimś notesem na który nie masz jakichkolwiek dowodów, jedyne dowody są w twojej starej, zdemenciałej głowie ...

Taki stary pierd jak ty może sobie jedynie o mnie popisać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedynie podniecasz się jakimś notesem na który nie masz jakichkolwiek dowodów, jedyne dowody są w twojej starej, zdemenciałej głowie ...

a co masz powiedzieć.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

a co masz powiedzieć.   :P

No pokaż stary pierdzie ten notes, gdzie on jest ??

W jaki sposób niby dziaduje ?? To ty dziadujesz i tłuczesz się tym starym Ursusem bo przez całe swoje życie niczego więcej się nie dorobiłeś ...

Jak zwykle robisz z siebie idiotę i debila, ale tak już bywa u zdemenciałych starców ...

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

Raczej senny i zmęczony a zara don mateo a mnie się oczy kleją 🤦

To idź spać, Mateusz poczeka 

Opublikowano
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ty mi lepiej powiedz co jeszcze można przeczytać z Bondy ponieważ już mi się wszystko skończyło co sama wyskrobalam z biblioteczki. 

Nie chce mi się

Opublikowano

No pokaż stary pierdzie ten notes, gdzie on jest ??

W jaki sposób niby dziaduje ?? To ty dziadujesz i tłuczesz się tym starym Ursusem bo przez całe swoje życie niczego więcej się nie dorobiłeś ...

ty to całkiem nic, bo to rodziców wszystko.   xD

Opublikowano (edytowane)

ty to całkiem nic, bo to rodziców wszystko.   xD

Chłopie, rodziców to jest samochód w garażu ... Ale jak zwykle stary pierd wie lepiej, a tak na prawdę to wielkie G wie ... Powiem Ci dziadziuś że już styki pod kopułą Ci nie zwierają więc daj sobie spokój ... Bo aby ciągle zmyślasz i błądzisz we mgle ...

• Haha 1
Opublikowano

Chłopie, rodziców to jest samochód w garażu ... Ale jak zwykle stary pierd wie lepiej, a tak na prawdę to wielkie G wie ...

Ćwoku, co ty kupiłeś? za szczun jesteś jeszcze, najwyżej przejąłeś po nich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v