Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

A ja czekam aż otworzą moya

W małym rogatym 10 l

W dużym rogatym 20 l

W mauzerze 0 l

Otwierają tak jak tusek spełnia 100 konkretów

na molu masz kawe i hotdoga i loterię na łałdi 

a na moya B0 i tak chyba nie bedzie 

jest sens ? 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

to dobra cena u nas po tyle nie ma 

Mleczarnia dba o swoich dostawców 

Serka topionego w firmowym nie było 

Edytowane przez Karol6130
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

Mleczarnia dba o swoich dostawców 

Serka topionego w firmowym nie było 

Bo nie produkują takowego to nie było 🤷‍♂️🙋‍♂️

Trzeba iść dalej walczyć...

Opublikowano
Qwazi napisał:

Spoko spoko Panowie...regulacja w przypadku tego egzemplarza jest skomplikowana i może potrwać 🫣...

19 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Mariusz na Wojta 👏👏👏💪💪👍👍👍

Dziękuję, ale się tam nie widzę zbytnio🤷

ale lud i wyborcy Cię tam widzą

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Bezduszna napisał:

Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

czy Ty czytasz co piszesz ? "niby nie ale tak" a jeżeli uważasz że pytanie o zdrowie kogoś jest głupie .... bez komentarza w pewnym wieku trzeba dbać o zdrowie

Tak. 

Nikt nikim nie powinien się interesować a zwłaszcza jego samopoczuciem jeśli będzie chciał o tym porozmawiać to na pewno zrobi to z zaufana osoba a nie z kolegą tym bardziej na forum tego nie zrobi. Więc pytanie było nie na miejscu.

Jednak jak widać jeśli ktoś ma inne zdanie na dany temat to źle. Następnym razem postaram się przytakiwać 

Przepraszam jednak ja nie umiem tego robić. 

53 minuty temu, radekz200 napisał(a):

@Qwazi nie chce kupić ode mnie krokodyla 

Do czego to służy? 

I znów zaprzeczasz sama sobie poraz kolejny piszesz ze nikt nie powinien się nikim interesować a dwa zdania dalej pytasz co to?🤦🤷

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

ja maxicuta rękawy mam z roboty to i tak nie nosze

Kradniesz? 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

2 godziny temu, marulekk napisał(a):

Co tam dają krowę za darmo? 😁

Kupę kasy zostawiłem w budynku obok 🤦

jak byś miał nick @mi.... to pomyslal bym że w budynku obok burdel jest 😀😀😀

Opublikowano
22 godziny temu, Popier96 napisał(a):

Mus chować aku do ciepłego,

albo zrobić pudło z kanistra na akumulator i zalać wrzątkiem by nagrzać elektrolit to bedzie więcej mocy do palenia

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

jak byś miał nick @mi.... to pomyslal bym że w budynku obok burdel jest 😀😀😀

Mierzysz wg siebie 🤔 😁.

Chyba dzisiaj wieczorem cieplej będzie bo pochmurno a wczoraj cały dzień jasno było 

2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Odr, stawki podobne 🤣🤣

Jak się chce rozwijać lub jakieś dofinansowanie wziąść 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v