Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jeszcze małe poprawki i będzie wisiała na ścianie😁

Na tej ścianie co to jej jeszcze nawet nie zaczęłaś stawiać?

Opublikowano
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zapomniałeś o jednej najważniejszej sprawie w tym wszystkim ze niedługo sam będziesz w tym wieku. 

Więc tak naprawdę opisałeś swoją przyszłość.

Brawo 

Nie wiem co gorsze stara panna czy stary kawaler 🤦😁

Opublikowano
13 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

sam jesteś dziad z zawalonymi budami ...bydlo miales ,swine i nic nie wyszlo ,zapierdalasz na etacie i ujadasz na af 🤣 te twoje graty po komunie i budy rozwalone to nawet taki placek moze wysmiac 🤣

Jak tam idzie tarcie desek z parobasem na czarno flustracie? 

W sobote może inspekcja pracy nie wpadnie? 

A co tam u sąsiadki słychać? Jak tam jej agrowczasy? Ma gości? Sprawdzałes już?

Opublikowano

twoje konfabulacje nie robia na mnie wrazenia ...sam sie tylko nimi mozesz karmic ...jestes parobkiem bo nie masz głowy do ziemi i gospodarki  ,taki los nieudacznika co obsrywa na forum wszystkich w kolo a nie widzi jaki burdeli syf ma na podworku 🤣 

• Like 2
Opublikowano

Ty może jedź do sklepu kup jakiś porządny alkohol bo rodzina przyjedzie i co postawisz im te szczochy z barku?  Elita z pod Filipowa.🤣🤣🤣

Biznesmen z podgardlem jak u wieprza ktory wyśmiewal się z Jacusia, a sam taki sam, albo Żelaźniaka że nie ma sklepu a sam na czarno napierdala. Co za żałosny kiep🤣🤣🤣.

Opublikowano (edytowane)

ja pier**le ale  cierpisz ze jestes nikim z tym zlomem i rozwalonymi budami 🤣

opowiedz co tam widziales u obszarnikow moze ci sie polepszy 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
25 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zapomniałeś o jednej najważniejszej sprawie w tym wszystkim ze niedługo sam będziesz w tym wieku. 

Brawo 

👍🤣🤣🤣

Opublikowano
25 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Brawo 

Weź ty najpierw kup mydło i jakiś krem do rąk.

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja pier**le cierpisz ze jestes nikim z tym zlomem i rozwalonymi budami 🤣

Powtarzasz się jak zacięta płyta.

W Filipowie otworzyli niedawno sklep miesny zajdź może podgardle swoje wytną i tam sprzedaż? Alvaro🤢🤮.

Desek nie trzesz dzisiaj? Nie bój się do inspekcji cie nie podpierdziele.

3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

👍🤣🤣🤣

A jak tam twoje obsrane zdechlaki? Może zamiast siedziec cały czas na AF wyjdziesz, gówno odgarniesz i pościelisz im troche?

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Wstyd to kraść i z konia spaść. 

I z d*py spaść. 

A tak poważnie mam pytanie co sądzisz o rozsypaniu fosforu na użytki zielone? W jakiej dawce? I kiedy, teraz jak najszybciej czy może wiosną? Jak to wszystko się ma do nawożenia wapnem to znaczy ile trzeba odczekać od nawożenia fosforem do wapnowania? 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

I z d*py spaść. 

A tak poważnie mam pytanie co sądzisz o rozsypaniu fosforu na użytki zielone? W jakiej dawce? I kiedy, teraz jak najszybciej czy może wiosną? Jak to wszystko się ma do nawożenia wapnem to znaczy ile trzeba odczekać od nawożenia fosforem do wapnowania? 

Zapytaj lepiej co sądzi o używaniu soli potasowej lub sodowej wyższego kwasu tłuszczowego?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zapytaj lepiej co sądzi o używaniu soli potasowej lub sodowej wyższego kwasu tłuszczowego?

Uważam że agrofoto w takim celu powstało między innymi żeby poszerzać swoją wiedzę a nie pierdołami kto ma lepszy płot na wsi 🤦 ja pier**lę 🤭

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

No co przecież prawda jest taka że jak się pisze trzeba trochę pomyśleć o tym że ma się już te parę naście lat. 

37 minut temu, Wpaw napisał(a):

a nie pierdołami kto ma lepszy płot na wsi 🤦 ja pier**lę 🤭

Przeciez to normalna chłop z chłopem musi sobie od czasu do czasu pokłócić.

Nie byli by sobą. Widać że z głową mają wszystko w porządku 🤣

44 minuty temu, Wpaw napisał(a):

I z d*py spaść. 

Skąd ja mam to wiedzieć..

Encyklopedia chodząca nie jestem. 

50 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Weź ty najpierw kup mydło i jakiś krem do rąk.

Sam najpierw pomysł a później pisz. 

Widać że najpierw idzie w ruchu pisanie później musisz się bronić aby wyjść z twarzą z tego co napisałeś 

Nie ładnie z twojej strony tak obrażać kolegów 

Godzinę temu, slawekes napisał(a):

Na tej ścianie co to jej jeszcze nawet nie zaczęłaś stawiać?

Czy ja powiedziałam na której ścianie. 

Nie przypominam sobie tego. 

Jednak jak zawsze chłop wie lepiej od baby. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
44 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Nie ma różnicy to samo bo zarówno starej panny jak i kawalera nikt nie chciał. 

Zarówno stary kawaler jak i panna to według mnie życiowe przegrywy.

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

No co przecież prawda jest taka że jak się pisze trzeba trochę pomyśleć o tym że ma się już te parę naście lat. 

Przeciez to normalna chłop z chłopem musi sobie od czasu do czasu pokłócić.

Nie byli by sobą. Widać że z głową mają wszystko w porządku 🤣

Skąd ja mam to wiedzieć..

Encyklopedia chodząca nie jestem. 

Sam najpierw pomysł a później pisz. 

Widać że najpierw idzie w ruchu pisanie później musisz się bronić aby wyjść z twarzą z tego co napisałeś 

Nie ładnie z twojej strony tak obrażać kolegów 

Czy ja powiedziałam na której ścianie. 

Nie przypominam sobie tego. 

Jednak jak zawsze chłop się lepiej od baby. 

To chyba pomyliłaś portal randkowy z rolniczym 🤭 

Taki żarcik żeby nie było 🤦🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakos często w PL  młodzi grają fajnie, a później jakoś to się rozmywa nie wiadomo czemu?

W klubach też sukcesów nie osiągają, więc to nie raczej wina samej reprezentacji na której spędzają kilka dni w roku.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakos często w PL  młodzi grają fajnie, a później jakoś to się rozmywa nie wiadomo czemu? Może za bardzo kadra nest zabetonowana przez starszych i noe dają młodym szansy?

Wszystko zależy też od samych piłkarzy, czy załapią się do jakichś dobrych klubów żeby się rozwijać a nie zwijać

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

czy załapią się do jakichś dobrych klubów żeby się rozwijać a nie zwijać

Często lądują w dobrych klubach, a nawet za dobrych, gdzie grzeją ławę za $$ zamiast się rozwijać i spędzać czas na boisku ...

Opublikowano

Ciężko to wytłumaczyć dlaczego, w każdej innej dziedzinie jesteśmy dużo lepsi. 

52 minuty temu, slawek74 napisał(a):

👍🤣🤣🤣

Też tak masz jak wracasz po robocie do domu?🤦🤭

Opublikowano (edytowane)

12 minut temu, slawekes napisał(a):

Nie chcesz zaspokoić mej ciekawości, to nie.

Widzę że chcesz mnie wpędzić w poczucie winny.

Nie ładnie z twojej strony 

19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dziwne to jest bo taki duzy kraj, tyle boisk, szkółek, prawie że kult piłki nożnej a tak słabo to wychodzi w porównaniu np do takiej Chorwacji czy innych mnoejszych państw.

W Polsce piłkarze boją się dostać kontuzji poważnej która może później zawarzyc na dalszej karierze zawodowej jak już mają jakąś ugruntowaną pozycję w tej dziedzinie. Poza tym lepiej zarabiają w zagranicznych klubach więc poco mają się wysilać na boisku w Polsce. Grają aby grać bo i tak dostaną za to pieniądze. Prestiż zdobywa się dla ludzi którzy doceniają a nie dla tych którzy tylko mówią że doceniają. 

Edytowane przez Bezduszna