Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Uuuu to widzę że całkiem niezły z cb kinomaniak 🤭😉 obejrzyj sobie obecność 1,2,3

Powiem z swojej obserwacji i obejrzeniu tego filmu jak dla mnie jest to bajeczka dla małych dzieci nic strasznego bo może końcówka ale to takie puste jak dla mnie. 

Lepiej dawało kopa serial o nawiedzonym miasteczku w Stanach oparte na faktach.  

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Czerwony smok,  a jako ciekawostka Manhunter 86 który był pierwszą ekranizacją.

Nie pamiętam czy oglądałem 🤔 zobaczy się...

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Zaraz by mnie szlak trafił patrzeć na to, ci ludzie 30 lat temu by z głodu wymarli🤭

Może to by było lepsze dla ludzkości, niż to że nie wymarli i będą się rozmnażać ;) Taka tam selekcja naturalna. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Powiem z swojej obserwacji i obejrzeniu tego filmu jak dla mnie jest to bajeczka dla małych dzieci nic strasznego bo może końcówka ale to takie puste jak dla mnie. 

Lepiej dawało kopa serial o nawiedzonym miasteczku w Stanach oparte na faktach.  

Niemiła jesteś 😛🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał(a):

Może to by było lepsze dla ludzkości, niż to że nie wymarli i będą się rozmnażać ;) Taka tam selekcja naturalna. 

Oni tylko tam się nadają do bzykania nic poza tym... A no musi być różnorodność w przyrodzie 😉

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Niemiła jesteś 😛🤭

Po prostu powiedziałam co myślę. 

Jeśli jesteś od małego wychowywany na horrorach to nie robią później na tobie  wrażenia.

Tak aby nie było oglądam je od 6 roku życia. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Po prostu powiedziałam co myślę. 

Jeśli jesteś od małego wychowywany na horrorach to nie robią później na robi  wrażenia. .

To czyli rodzice zamiast bajek puszczali ci horrory? 🤔🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Oni tylko tam się nadają do bzykania nic poza tym...

No właśnie nawet nie ... Dużo gadają a nic nie działają xD Tylko jakieś dziecinne, przewidywalne knucie i spikowanie od pierwszego odcinka. Próbują być strategami, tylko sami się w tym gubią. Raczej jakby żałosne. 

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

To czyli rodzice zamiast bajek puszczali ci horrory? 🤔🤭

Nie przesadzajmy a tak oglądałam też bajki ale uważali że dziecko powinno ogladac wszystko. Jeśli chce niech ogląda. 

Najlepsze był horror Egzorcyzmy pierwsze  później to już była szmira totalna lub Laleczka Chucky i wiele wiele innych. 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

"Bezsenność" 2002 ostatnio oglądałem. Sporo jest dobrych filmów tylko w nawale tego chłamu ciężko wyłapać.

Tytuł jakby kojarzę, ale po opisie to nie pamiętam żebym oglądała. Może być ciekawy.

Dokładnie właśnie tak. Teraz z filmami i serialami tak jak i ze wszystkimi innymi rzeczami. Czy to żywność, czy odzież, obuwie, meble- wszystko masówka. Jak najwięcej, najtaniej, najszybciej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

No właśnie nawet nie ... Dużo gadają a nic nie działają xD Tylko jakieś dziecinne, przewidywalne knucie i spikowanie od pierwszego odcinka. Próbują być strategami, tylko sami się w tym gubią. Raczej jakby żałosne. 

Moja pani oglądała to coś. Żenada taka patologią się zachwycać 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Nie oglądam to też ci nie powiem jakie mam odczucia na temat tego reality show, kiedyś oglądałem zaginieni czy coś takiego o tej wyspie to jeszcze było takie w miarę...

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

kiedyś oglądałem zaginieni czy coś takiego o tej wyspie to jeszcze było takie w miarę...

Ale to było tak ze ... 20 lat temu? Coś tam pamiętam, ale wtedy to ja Gotowe na wszystko oglądałam, a nie realityshowy xD Teraz to mi się wydaje, że te niby reality a wszystko wyreżyserowane pod oglądalność. 

Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Tytuł jakby kojarzę, ale po opisie to nie pamiętam żebym oglądała. Może być ciekawy.

Dokładnie właśnie tak. Teraz z filmami i serialami tak jak i ze wszystkimi innymi rzeczami. Czy to żywność, czy odzież, obuwie, meble- wszystko masówka. Jak najwięcej, najtaniej, najszybciej. 

Też inne są filmy których odbiorcami docelowym są kobiety, mężczyźni czy wszyscy po trochu. Jedne mają zmusić do refleksji a inne odmóżdżają.

Moim jednm z najlepszych filmów jest np serial/film Okręt 81 którego wątpie żeby jakaś kobieta chciała oglądać.

Opublikowano
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie przesadzajmy a tak oglądałam też bajki ale uważali że dziecko powinno ogladac wszystko. Jeśli chce niech ogląda. 

Najlepsze był horror Egzorcyzmy pierwsze  później to już była szmira totalna lub Laleczka Chucky i wiele wiele innych. 

Egzorcyzmy Emily Rose są ok. 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Czy to żywność, czy odzież, obuwie, meble- wszystko masówka. Jak najwięcej, najtaniej, najszybciej. 

Nie zgodzę się tak z tobą w 100% ludzie jeśli chcą kupić coś lepszego czy oryginalnego nie będą szukać w sieciowkach tylko pójdą tam gdzie jest cos lepszego. Wiadomo że nie każdy sobie na to pozwoli ale nieraz lepiej jest kupić coś droższego i trwalszego niż iść do IKE czy Black Red White i kupić coś co zaraz się rozwali. 

Tak samo jest z odzieżą jeszcze są marki które nie uda na ilość tylko na jakość produktów tak jak np. Bytom, Medicine 

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Żenada zero w tym polotu już lepsze są ptaki Chickoka przy tym. Chociaż jeszcze można powiedzieć że Annabel może być trochę straszna. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Ale to było tak ze ... 20 lat temu? Coś tam pamiętam, ale wtedy to ja Gotowe na wszystko oglądałam, a nie realityshowy xD Teraz to mi się wydaje, że te niby reality a wszystko wyreżyserowane pod oglądalność. 

Tak ze 20 lat jeszcze byłem piękny i młody😁

No na pewno żeby kasa się zgadzała.

Idę w kimono jutro gładź trza położyć, klepta sobie dalej  🙋

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Moim jednm z najlepszych filmów jest np serial/film Okręt 81 którego wątpie żeby jakaś kobieta chciała oglądać.

Przeczytałam opis. W moim przypadku masz rację, męczyłabym się oglądając go. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Wpaw napisał(a):

Cykl Egzorcysta to też klasyk czy nawet Egzorcysta początek. Nawet ten nowy  z Ruselem daje rade.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1