Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przekręcasz.

Pisalem że godzin tyle, a nie usługi.

Czasami pomagamy ludziom....za darmo

...🤭

golebiu ja nie pytalem o zone i gdzie ona pracuje ...tylko o te wielkie podatki ktore rzekomo placisz co tak sie przechwalasz ciagle 😜

3 minuty temu, Ajeto napisał(a):

A parobek?

teraz zatrudniony u syna ..sprawdzc sobie dzialalnosc i pkd jak taki bystry jestes jak baran 🤣..to sa jawne informacje 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

golebiu ja nie pytalem o zone i gdzie ona pracuje ...tylko o te wielkie podatki ktore rzekomo placisz co tak sie przechwalasz ciagle 😜

Trochę źle zrozumiałeś...

Aż mi się nie chce tłumaczyć...

Żona pracuje u siebie.

Stąd duże podatki, a nie z mojej pomocy znajomym...i tyle...🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Trochę źle zrozumiałeś...

Aż mi się nie chce tłumaczyć...

Żona pracuje u siebie.

Stąd duże podatki, a nie z mojej pomocy znajomym...i tyle...🤭

smrodzie widze ze sie obsrales 🤣😜

1 minutę temu, Ajeto napisał(a):

Legalnie?

legalnie ..sprawdz sobie toc ty wszystko wiesz i potrafisz ...do soltysa zadzwon..pisales ze zadzwonisz i sie dowiesz 🤣🤣🤣🤣 

Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Bogdan sam nie jesteś mi w stanie pokazać swoje lokaty, konta bankowe itp. To co ty chcesz od Pafnucego jeśli on cały czas mówi prawdę i tylko przedę.

ja dawno pokazalem ...on jest oszustem podatkowym i sie przechwala tym na forum 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

To ty jesteś oszustem nic nie jesteś w stanie udowodnić więc kogoś takiego nazywamy jak ....KŁAMCĄ 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

on jest oszustem podatkowym i sie przechwala tym na forum 

Chiba ty...

Ja jestem biedny, a od biedy podatku nie ma...☺️

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ty jestes tak glupi ze tym sie jeszcze chwalisz na forum 😜..czlowieczku majac dane osobowe mozna sprawdzic to bez problemu bo to sa jawne sprawy ....podpierdoli  cie kto sie osrasz po uszy 🤪

Opublikowano (edytowane)

Biedą?

Się zdecyduj...

Skoro nic nie robię, to jak oszukuje jakąś robota...

Nie widzisz sprzeczności w tym co piszesz?

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

podpierdoli  cie kto sie osrasz po uszy 🤪

Edytowane teraz przez Bogdan_ja

Dawaj...

Śmiało...

Sram na takich małych zawistnych czubów jak ty.

Podać ci śmieciu dokładny adres?

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

Ty też. Kupujesz nawozy itp na synka vatowca i zużywasz we własnym gospodarstwie. Mam cały obszerny opisany przez ciebie materiał dowodowy procederu z vatem w archiwum😂 W ubezpieczenie parobka to też tak średnio wierzę😋

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ty  jestes glupiec ze ryzykujesz lewizne i myslisz ze sie nie doigrasz z tym ...utopisz ten biznesik zony i jeszcze bedzie malo golebiu .😜

1 minutę temu, Ajeto napisał(a):

Ty też. Kupujesz nawozy itp na synka vatowca i zużywasz we własnym gospodarstwie. Mam cały obszerny opisany przez ciebie materiał dowodowy procederu z vatem w archiwum😂 W ubezpieczenie parobka to też tak średnio wierzę😋

no  to dawaj ten material duraku 🤣...ty myslisz ze ja majac taki majatek bede ryzykował lewiznedla paru zlotych  zeby  mnie US ogolocil ...to jestes glupcem i nieukiem 

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Na zimę po 2zł. 

To galancie, ja sprzedawałem po 1,30 zł te co były do sprzedania już poszły resztę zsypane, małe odebrane. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty  jestes glupiec ze ryzykujesz lewizne i myslisz ze sie nie doigrasz z tym ...utopisz ten biznesik zony i jeszcze bedzie malo golebiu .😜

No i czym się durniu martwisz?

Wmawiasz sobie różne rzeczy jak Jacuś...

Jacuś już się połapał co i jak...

Ty nadal żyjesz w świecie fantazji...

Nie moja wina że nie potrafię ci zazdrościć...

Znam bogatszych od ciebie...i są normalni...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v