Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To nie jest nowość. Jeśli kobieta się nie zna to zawsze można z niej zrobić wariatkę takie życie 🤣

Mylisz pojęcia. Jeżeli ktoś się nie zna to można mu wcisnąć każdy kit.

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

p

wcisna jej zmiany do projektu  itp i podpisała ... tak to jest jak baba udaje ze sie zna  ...chlop jej w koncu zasadzil chyba kopa i poszla do przezroczystego 🤣

Tylko te zmiany musi ktoś zatwierdzić. Wykonawca ma takie uprawnienia ? Porobił odpowiednie wyliczenia konstrukcji ? 

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Oni bardziej dbali o firme, co tam się dzieje niż o siebie czy rodzine🤦‍♂️.

firma im kasą się odwdzięczała a za kase zadbasz i zorganizujesz wszystko co potrzebujesz , tyle i aż tyle 

Opublikowano (edytowane)

jak cos zamawiasz z nedznego juz profila 4mm na dosc spora rozpiętość to wypadalo by się trzymac projektu i umowy ....wykonawcy podstawia kogos swojego  aby klepnal zmiane i wcisna lipe jak widza ze moga wydymac i tyle  ....tym bardzej jak glupia  baba udaje chlopa 

8 minut temu, dsbh napisał(a):

Tylko te zmiany musi ktoś zatwierdzić. Wykonawca ma takie uprawnienia ? Porobił odpowiednie wyliczenia konstrukcji ? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

To było do konkretnej sytuacji która miała miejsce. Niestety w większości przypadkach to kobiety są oszukiwane z prostej przyczyny co kto powie wierzą więc przepraszam nie raz same są winne tego. 

Tym co ty piszesz też masz rację dlatego trzeba przed podjęciem pracy remontowej chociaż trochę zapoznać się z tematem a nie liczyć na cud że będzie wszystko dobrze 

Opublikowano
12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zapomniałam że w twoim świecie kobieta jest uzależniona od mężczyzny 

images(20).jpeg.2949808db079d53c6f5dbd33bec3f051.jpeg

5 minut temu, konteno napisał(a):

firma im kasą się odwdzięczała a za kase zadbasz i zorganizujesz wszystko co potrzebujesz , tyle i aż tyle 

Na początku też tak myślałem ale jednak nie. Tak się po prostu ludziom pier**li pod sufitem od pracy, najczęściej w korporacji.

• Haha 4
Opublikowano
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zapomniałam że w twoim świecie kobieta jest uzależniona od mężczyzny 

tak to jest w w innym świecie ...to sie nazywa małżeństwem ,takie to uzależnienie  ktore dziala w obie strony ...ale co ty o tym mozesz opowiedzieć jak ty raczka w majtkach robisz 🤪 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...to sie nazywa małżeństwem ,takie to uzależnienie  ktore dziala w obie strony .. 

W małżeństwie  to jest partnerstwo i wsparcie 

Jeśli występuje uzależnienie to już jest choroba 

Opublikowano

ciebie to  moze wspierał jaki żonaty przez chwile 🤪🤣  

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

W małżeństwie  to jest partnerstwo i wsparcie 

Jeśli występuje uzależnienie to już jest choroba 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

owiecy poganiacz pisal ze bylas z zonatym ...sama  mu ponoc  opowadalas ...malo tego sie wpraszalas za kochanke ale on kaleka i pisalas ze sperme ma do niczego🤣...

• Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jak cos zamawiasz z nedznego juz profila 4mm na dosc spora rozpiętość to wypadalo by się trzymac projektu i umowy ....wykonawcy podstawia kogos swojego  aby klepnal zmiane i wcisna lipe jak wodza ze moga wydymac i tyle  

I kto przy zdrowych zmysłach podpisze się pod projektem zagrażającym zdrowiu i życiu za grosze od wykonawcy ? Według mnie sprawa do wygrania. Zresztą Ty masz tam prawników na pęczki także powinieneś wiedzieć co i jak. Można narobić wykonawcy takiego smrodu że straci klientów.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

owiecy poganiacz pisal ze bylas z zonatym ...sama  mu ponoc  opowadalas ...malo tego sie wpraszalas za kochanke ale on kaleka i pisalas ze sperme ma do niczego🤣...

Zastanów się najpierw do kogo to piszesz o o czym napiszesz. Widać że dzisiaj leków biedaku nie wziąłeś z daną choć śmiem twierdzić że chyba od kilku dni ich nie bierzesz. 

Nie byłam i nie jestem tą o sobą co ci się wydaje że jestem obudź się w końcu. 🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

ja tego nie zamawialem i nie mnie wydymali...staraj sie czytac uważniej  

5 minut temu, dsbh napisał(a):

I kto przy zdrowych zmysłach podpisze się pod projektem zagrażającym zdrowiu i życiu za grosze od wykonawcy ? Według mnie sprawa do wygrania. Zresztą Ty masz tam prawników na pęczki także powinieneś wiedzieć co i jak. Można narobić wykonawcy takiego smrodu że straci klientów.

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Zastanów się najpierw do kogo to piszesz dwazrwzycza czym napiszesz. Widać że dzisiaj leków biedaku nie wziąłeś z daną choć śmiem twierdzić że chyba od kilku dni i h nie bierzesz. 

Nie byłam i nie jestem tą o sobą co ci się wydaje że jestem obudź się w końcu. 🤣🤣

no tak to nie ty bylas patrycja ...wiemy to wszyscy 🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nawet jeśli byłam to nie znaczy że dalej mylisz mnie  m z inną osobą. Ogarnij się człowieku. 

Ale poco ja wogulę takiemu zeru coś tłumacze jak wiadomo że on i tak nic nie zrozumie.

Powaznie ci mówię zacznij o siebie dbać. 

Jeszcze chwila a skończyć w psychiatryku i nawet Lucyfer jak pan Kowalsky ci nie pomogą którzy od czasu do czasu cię tu karmią abyś nie umarł. 

Opublikowano

a co z ta sperma bylo ...próbowałaś smak 🤣 

dziecko tylko sie pojawias na forum i miałaś jakies aluzje do mnie i do mojej rodziny ....ty myslisz ze zagrasz ze mną w swoja glupia gre ...za glupia jestes na to 

zrobiłaś duzy blad wsadzaja swoj nos tam gdzie nie trzeba ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Widać że swojej nie próbowałeś bo nie wiesz jak smakuje. Aż dziwne w twoim wieku być takim niedokształcony w tym temacie. 🤣🤣

Teraz już wiadomo dlaczego do wszystkich się tak czepiasz. 🤣🤣🤣

Cóż bywa i tak. 🤣🤣🤣

Nigdy nie wsadzałam nos w twoja rodzina wiesz o tym doskonale tylko że wolisz myśleć inaczej z powodu tego że masz ostro w głowie. Chłopie ogarnij się w końcu. Jednak wiadomo zero zawsze zostanie zerem nie zależnie w jakim wscieleniu. 🤣🤣🤣

Opublikowano

ja sie do nikogo nie czepiam tylko odbijam pileczke z glupimi i ich zwidami na moj temat ....moge tak bez końca mi to pryszcz i zabawa 

to przypomnij sobie co pisałaś jako patrycja ,bo ja nawet nie bede cytowal tych wypocin ktorych sie wypierasz .. 

• Like 1
Opublikowano

To tak jak ja 🤣🤣 

Tylko rzadko mam z kimś w taki sposób bawić się  🤣🤣

Szkoda że już poznałam twoje wszystkie sztuczki. 🤣🤣🤣

Wymyśl coś innego następnym razem aby była lepsza zabawa🤣🤣

Każdy Twój ruch można przewidzieć🤣

Opublikowano

ja nie stosuje żadnych sztuczek ,ty nie masz rozumu i belkoczesz bez sensu ..tego sie nie da nawet komentować i prostowac bo po co...twoja zasada to gowno wiem ale sie wypowiem 🤣 

nie masz zadnej wiedzy tak naprawde a udajesz wykształconą i nie wiadomo kogo a jestes tepa i tyle  

druga nochalowa a nawet gorzej ...🤣

mnie tam nie obchodzi kim jestes ale przyczepilas sie to mi tam pryszcz wyjasnic takie bezrozumne cos 

Opublikowano

Komu ty to mówisz. Wmawiaj to komuś kto cię nie zna. Wielokrotnie widać jak lawirujesz słowami aby komuś dokopać. Wiadomo że to robia ludzie którzy wiedzą gdzie danego człowieka jest czuły punkt. 🤣🤣🤣

Pamiętaj że rozmawiasz z osoba która potrafi robić to samo co ty.🤣🤣

Przyjrzyj się sobie najpierw i swojemu zachowaniu na AF a później zacznij się wypowiadać o kimś kogo nie znasz. 🤣🤣

Tylko myślisz że znasz z powodu twoich urojeń w głowie. 🤣🤣

16 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jadruga nochalowa a nawet gorzej ...

mnie tam nie obchodzi kim jestes ale przyczepilas sie to mi tam pryszcz wyjasnic takie bezrozumne cos 

Zaraz ci umówie wizytę u psychiatry to już najwyższy czas. 🤣🤣

Oj jakoś ci w to nie wierzę ostatnio to już przechodzisz samego siebie aż szkoda na ciebie patrzeć jak się dowisz i troisz aby mi dokopać lub wyjawić moja prawdziwa tożsamość🤣🤣🤣.

Ja przeciwienstwie co do niej ja się ciebie nie boję i cię nie wyzywam 🤣🤣

Dobranoc Bogdan. 

Opublikowano (edytowane)

niczego nie musze wmawiac.. każdy kto czyta te wypociny widzi i ze belkoczesz bez sensu i udajesz ze cos wiesz a zero wiedzy i tyle 

przechwalki o wszechstronnym wyksztalceniu i pierdoly z dee wziete i nic wiecej ... a z drugiej strony ono i obgryzione paznokcie  , brudne raczki babochlopa ktorego nikt nie chce 🤣

idealna kandydatka na kochankę dla owiecego poganiacza  🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Twoje zagrywki na mnie zbyt dużego wrażenia nie robią. Dalej bajki tylko sprzedajesz nic poza tym. Szkoda byłeś wartościowym człowiekiem teraz to tylko wióry z ciebie zostały. 🤣🤣

Jeśli byś był człowiekiem wytłumaczył byś ale nie ty wolisz ludzią wytykać błędy lub niewiedzę ale to wiadomo że takiego człowieka który kiedyś tłumaczył już nie ma i nie będzie z powodu tego że woli burzę robić. 

Dobranoc Bogdan