Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja mam wrażenie że on to lubi....widziałaś by ktoś kiedykolwiek pochlebnie o nim, czy też do niego napisał?

No sam się podkłada ..

Nikt z prostej przyczyny on nigdy nikomu nie napisał nic dobrego jedyne co robi to tylko dogryzuje wam i mnie. Tylko że nie weźmie jednego pod uwagę że kiedyś każdemu to się znudzi i z nikim nie będzie miał możliwości rozmawiać. Chociaż moje podejrzenia są mało prawdopodobne ale widać że ucichł ostatnio i ma coraz to większe przerwy w pisaniu 

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał(a):

Po to Pan Bóg stworzył krowę, żeby na pastwisku wygryzała trawę 🤷

Ja nie wierzę w takie gusła.

2 minuty temu, konteno napisał(a):

w domu , pod sufitem 

A kto Ci broni. 

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

No jesteś od dojenia, nie od udawania🤷...że też nie zrozumiałeś 🙆

A bo mnie dzisiaj młody że wszystkim zostawił 🤦🙆‍♂️ a pojeździł dzisisj i zmenczon..

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Tylko że nie weźmie jednego pod uwagę że kiedyś każdemu to się znudzi i z nikim nie będzie miał możliwości rozmawiać. Chociaż moje

No to już od dawna trwa.

Chętnie bym spróbował mu pomóc, bo widać że coś mi dokucza.

Jednak za bardzo murem udawanej wyższości się ogrodził ..

On wie że jest źle...

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dwa razy proponowałem Jacusiowi uścisk dłoni...za każdym razem miał przeszkody jakiś 🤷

Tacy ludzie nigdy się nie spotkają z nikim stąd tym bardziej po tym co robią tutaj. Tak już jest i tego nie zmienimy. Tym bardziej z takim charakterem. 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Kurła eidxiałem dzisiaj kukurydzę na kiszonkę cięli 🙆‍♂️🤦😲

Niedaleko tych Besiekier 2 sieczkarnie w polu widziałem, a i jakiś Bizon chodził i coś w pokosy skoszone zbierał.

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tacy ludzie nigdy się nie spotkają z nikim stąd tym bardziej po tym co robią tutaj. Tak już jest i tego nie zmienimy. Tym bardziej z takim charakterem. 

A Ty byś się spotkała 🤔 ja kilku jak nie kilkunastu kolegów z af spotkałem...

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nikt z prostej przyczyny on nigdy nikomu nie napisał nic dobrego jedyne co robi to tylko dogryzuje wam i mnie. Tylko że nie weźmie jednego pod uwagę że kiedyś każdemu to się znudzi i z nikim nie będzie miał możliwości rozmawiać. Chociaż moje podejrzenia są mało prawdopodobne ale widać że ucichł ostatnio i ma coraz to większe przerwy w pisaniu 

nie ma czasu ..plywa ze swoja foczka zapewne ...🤪🤣 edytuje zeby ktory nie zwymiotowal 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wiesz jakie drogie jest. Ponoć odmładza itp.

Dopłaty też są, wszystkożerne, żyć nie umierać

Jeszcze kasa by była z tego nie wiele mniejsza niż za mleko krowie 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie ma czasu ..plywa ze swoja foczka zapewne ...🤪🤣

Co tak szybko zniknęło foto? . Boisz się blokady czy innego masz stracha ,🤔

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Już są nowe fotki...🤭

Zdarzyłeś przed usunięciem Brawo dla ciebie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v