Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nigdy nie pisałam że to mieszkanie ogrzewam prądem. 

Ech.

22 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie to tam rybka kto ile płaci. Powiedziałam co wiem i tyle. Ja tam ogrzewam prądem może za rok może za 2 założę foto ale to jeszcze trochę czasu. 

21 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Zobaczę jak będę wychodzić. Do tej pory wszystko chodziło w połowie teraz dopiero okaże się jakie będzie zużycie prawidłowe. Najwyżej jak rachunki będą mnie pszerazac wtedy o czymś będzie trzeba pomyśleć aby choć trochę je obniżyć. A inna opcja ogrzewania jak prąd lub pompa ciepła lub Foto nie wchodzi w grę 

Skoro grzejesz prądem to chyba wiesz wstępnie jak to wychodzi.

Czekamy na wyjaśnienia 🤫.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dsbh napisał(a):

Najtaniej było by w Bieszczadach blisko Kowalskiego :ph34r:.

Chyba w Beskidach 

Ty teź zdawałeś maturę że Zbyszkiem w 89?🤣

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź już przestań się pogrążać bo się gubisz już w tych swoich bajkach xD

Jeśli jesteś taki mądry to kiedy ja napisałam słowo mieszkanie 🤔

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

🤦🤦🤦🤦...podrywałem

Ale dały Ci kosza.

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Chyba w Beskidach 

Ty teź zdawałeś maturę że Zbyszkiem w 89🤣

Wiem że gdzieś na południu, blisko Słowacji a gdzie dokładniej to mnie to nie interesuje.

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

ono ogrzewa farelką jeden pokoik nie cale mieszkanie  🤣

A toby zmieniało postać rzeczy :P.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ono ogrzewa farelką jeden pokoik nie cale mieszkanie  🤣

Już naprawdę weż jakieś lekki. Za dużo masz wolnego czasu i przegrzał ci się mózg od tego wszystkiego. 

18 minut temu, dsbh napisał(a):

Ech.

Skoro grzejesz prądem to chyba wiesz wstępnie jak to wychodzi.

Czekamy na wyjaśnienia 🤫.

Jedynie mogę powiedzieć  za zeszly rok zapłaciłam ok 2 tys.

Czuje się jak bym była na jakimś przesłuchaniu. Żaden z was nie jest tak traktowany jak ja w tej chwili. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 2
Opublikowano

Mnie to tam rybka kto ile płaci. Powiedziałam co wiem i tyle. Ja tam ogrzewam prądem może za rok może za 2 założę foto ale to jeszcze trochę czasu. 

21 minut temu, dsbh napisał(a):

Ech.

28 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Gdzie jest tu napisane mieszkanie🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jedynie mogę powiedzieć że wstępnie za zeszly rok zapłaciłam ok 2 tys. Czuje się jak bym była na jakimś przesłuchaniu. Żaden z was nie jest tak traktowany jak ja w tej chwili 

Bo za bardzo namieszałaś i nic się kupy nie trzyma. Co chwila wychodzą nowe rewelacje. Przez to stałaś się mało wiarygodna. No i Warszawianka, która nie ma nic wspólnego z rolnictwem, zainteresowała się forum rolniczym. To tak jak by baletnica miała konto na forum spawalniczym. Jeszcze mógłbym się czepić jednej rzeczy ale odpuszczę.

To co z tym adresem :ph34r: ?  Dla bezpieczeństwa mogę  wziąć Jacusia z sobą 🤫.

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

No dały bo.. Teska  myślała, że będę drugim bukatem a bukat jest jeden, a Kalina bała sie znowu sparzyć tak pisał ogarek

A mała czarna ? Kto to ten bukat ?

3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Gdzie jest tu napisane mieszkanie🤔

Skoro grzejesz prądem to wiesz chyba jakie masz rachunki.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Bo za bardzo namieszałaś i nic się kupy nie trzyma. Co chwila wychodzą nowe rewelacje. Przez to stałaś się mało wiarygodna. No i Warszawianka, która nie ma nic wspólnego z rolnictwem, zainteresowała się forum rolniczym. To tak jak by baletnica miała konto na forum spawalniczym. Jeszcze mógłbym się czepić jednej rzeczy ale odpuszczę.

To co z tym adresem :ph34r: ?  Dla bezpieczeństwa mogę  wziąć Jacusia z sobą 🤫.

To ty cały czas mieszasz i mieszasz ja odpowiadam cały czas w podobnym stylu. Inaczej nie jestem w stanie odpowiadać. Sam zacząłeś drążyć tematy o różnej tematyce. 

Bawisz się cały czas w detektywa to już wiadomo od pewnego czasu. To ja się teraz zapytam poco to robisz? Jestem i już nic nikomu nie robię tym bardziej nikomu krzywdy nie robię i nie czepiam się niczego. 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

No dały bo.. Teska  myślała, że będę drugim bukatem a bukat jest jeden, a Kalina bała sie znowu sparzyć tak pisał ogarek

durniu .....Kalina nie jest glupia zeby szukac kogos na forum i zadawac sie z takim zerem jak ty  ...z resztą nigdy nie pisała ze szuka ,to tylko twoje urojenia owiecy poganiaczu .

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Nie muszę mówić co do grosza. Wiem że jesteś wścibski i to nic nie zmieni. Powinieneś trochę wychamowac nawet ksiądz aż tak nie docieka jak ty 

Opublikowano
38 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie to tam rybka kto ile płaci. Powiedziałam co wiem i tyle. Ja tam ogrzewam prądem może za rok może za 2 założę foto ale to jeszcze trochę czasu. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

durniu .....Kalina z resztą nigdy nie pisała ze szuka ,to tylko twoje urojenia owiecy poganiaczu .

I za to masz lajka 

@Qwazi to było o domu a nie o mieszkaniu. 

Ile razy mam to pisać. Jak ja mogę ogrzewać prądem mieszkanie z 1987 jeśli jest centralne ogrzewanie. Nie opłaciło by mi się. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał(a):

Daj spokój. Nie karmcie tego trola o nicku bezduszna. Cały czas zmyśla coraz to nowsze historie🤣

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

durniu .....Kalina nie jest glupia zeby szukac kogos na forum i zadawac sie z takim zerem jak ty  ...z resztą nigdy nie pisała ze szuka ,to tylko twoje urojenia owiecy poganiaczu .

To po co pisałeś, że boi się porażki i zapobiega?😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v