Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czego mu mam zazdrościć? Tego, że musi jak wół tyrać? Kowalski, nie załamuj mnie... Wyrabiać, wyrabiać i jeszcze raz wyrabiać... Nic poza tym, żadnego myślenia nawet mówienia nie trzeba. To jedyne czego bym chciał. Mam w nosie to czy się martwi. 

Widać że jednak coś w tobie się tam tli. Możesz zaprzeczać ile wlezie ale jednak widać że chcesz mieć kogoś. Zawsze wszystkiemu zaprzeczasz tak ci jest po prostu lepiej. Trzeba w końcu prawdzie w oczy spojrzeć że chcesz znaleźć ale przez to kim jesteś czyli jak sam powiedziałeś chamem żadna cię nie chce. Na twoim miejscu zmieniłam bym podejście. Oczywiście jest to tylko moje zdanie. 

Jedyne co przemawia za tobą że jesteś szczery ale szczerość to prawda a nie kłamstwa które w tej chwili sprzedajesz 

DRUGA SPRAWA W KOŃCU UWIERZ ZE JA NIE KOWALSKY !!!!!!!!!!

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czego mu mam zazdrościć? Tego, że musi jak wół tyrać? Kowalski, nie załamuj mnie... Wyrabiać, wyrabiać i jeszcze raz wyrabiać... Nic poza tym, żadnego myślenia nawet mówienia nie trzeba. To jedyne czego bym chciał. Mam w nosie to czy się martwi. 

Czy ja tyram jak wół ? 

Nie nazwałbym tego tak. 

6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

będzie miał branie pod hotelem🤭😀😀

Już było 🤭 kucharki przez okno się oglądały. 

Kiedyś dzwoniłem do hotelu w Gniewie rezerwacje zrobić, pytam o parking bo jadę ciągnikiem, pani mówi że spokojnie się zmieści, mówię że to duży ciągnik nie taki jak ona sobie wyobraża. Przyjechałem, jakoś z trudem zaparkowałem, Idę do recepcji, a babka mówi że nie myślała że aż taki wielki jest. Powiedziałem że zwykle to trochę później słyszę 🤣🤣🤣 pamiętam że piwko było gratis do kolacji 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Teraz, slawek74 napisał(a):

dziabnij bo mamroczesz 🙋‍♂️🤦

Tępoto, myślisz, że wieczorem to ja siedzę bez znieczulenia?

sam jesteś tępy... że takie głupoty wypisujesz...dopij...

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Widać że jednak coś w tobie się tam tli. Możesz zaprzeczać ile wlezie ale jednak widać że chcesz mieć kogoś. Zawsze wszystkiemu zaprzeczasz tak ci jest po prostu lepiej. Trzeba w końcu prawdzie w oczy spojrzeć że chcesz znaleźć ale przez to kim jesteś czyli jak sam powiedziałeś chamem żadna cię nie chce. Na twoim miejscu zmieniłam bym podejście. Oczywiście jest to tylko moje zdanie. 

Jedyne co przemawia za tobą że jesteś szczery ale szczerość to prawda a nie kłamstwa które w tej chwili sprzedajesz 

DRUGA SPRAWA W KOŃCU UWIERZ ZE JA NIE KOWALSKY !!!!!!!!!!

Nie uwierzę... Absolutnie...

Ty serio kowalski jesteś tak tępy, że sądzisz, że chcąc mieć bym siedział i nie podejmował żadnych kroków? 

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

sam jesteś tępy... że takie głupoty wypisujesz...dopij...

Idź się napij mleka i się przestań do innych przyp*erdalać... Czy ktoś się do ciebie dobija jak ty dobijasz się do innych?

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale co cię świat?

To powiedzmy inaczej - otoczenie.

2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Czy ja tyram jak wół ? 

A czy te wyjazdy są takie niezbędne do życia... 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie uwierzę... Absolutnie...

Ty serio kowalski jesteś tak tępy, że sądzisz, że chcąc mieć bym siedział i nie podejmował żadnych kroków? 

TO TYLKO ŚWIADCZY O TWOJEJ GLUPOCIE

To jednak nie świadczy że nie powiem ci co myślę. Jesteś prostym człowiekiem ale widać że jednak pracowitym. Wiadomo że każdy układa sobie życie jak chce ale sprzedawanie bajek to twoja specjalność. Sam się oszukujesz. 

13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a co Cię boli, że znieczulacz?🤔

Go nic nie boli tylko upija samotność w kieliszku. Tak robią zazwyczaj ludzie którzy nie widzą sensu w życiu. 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

TO TYLKO ŚWIADCZY O TWOJEJ GLUPOCIE

To jednak nie świadczy że nie powiem ci co myślę. Jesteś prostym człowiekiem ale widać że jednak pracowitym. Wiadomo że każdy układa sobie życie jak chce ale sprzedawanie bajek to twoja specjalność. Sam się oszukujesz. 

Może jakbym tylko ja tak uważał, że jesteś innym wcieleniem łorawioka to byłbym głupi... Ale nie tylko ja tak twierdzę... Idź popaść łowiecki, daj krowom siana i spać bo rano do tartaku...

Opublikowano
malaczarna napisał:

3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

no ciśnięcie nieźle

szerokości przyczepnosci

I po co mi nowe auto jak stare jeszcze się turla?

a ja myślałem że Ty nowe właśnie prowadzisz

Opublikowano
szymon09875 napisał:

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czy ja tyram jak wół ? 

Nie nazwałbym tego tak. 

6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

będzie miał branie pod hotelem🤭😀😀

Już było 🤭 kucharki przez okno się oglądały. 

Kiedyś dzwoniłem do hotelu w Gniewie rezerwacje zrobić, pytam o parking bo jadę ciągnikiem, pani mówi że spokojnie się zmieści, mówię że to duży ciągnik nie taki jak ona sobie wyobraża. Przyjechałem, jakoś z trudem zaparkowałem, Idę do recepcji, a babka mówi że nie myślała że aż taki wielki jest. Powiedziałem że zwykle to trochę później słyszę 🤣🤣🤣 pamiętam że piwko było gratis do kolacji 🤣

jak kucharki zajrzały to dokładka będzie na kolację 😀😀😀

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Może jakbym tylko ja tak uważał, że jesteś innym wcieleniem łorawioka to byłbym głupi... Ale nie tylko ja tak twierdzę... Idź popaść łowiecki, daj krowom siana i spać bo rano do tartaku...

Nie widzicie tego co jest najbardziej widoczne. To to że mamy zupełnie inny styl pisania. Brak mi słów. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

jak kucharki zajrzały to dokładka będzie na kolację 😀😀😀

Od razu ze sniadaniem

7 minut temu, wojtal24 napisał(a):

a ja myślałem że Ty nowe właśnie prowadzisz

Nie. Przywiozą mi kiedyś 

Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Za blisko domu 🫣 pisałem już kiedyś że mi pewien ksiądz powiedział że powyżej 200km od domu to już nie zdrada 🤣

Ja dostałam radę od księdza że trzeba mieszkać jakieś 200 km od teściów żeby nie zostawali na noc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v