Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Oto suche dane dlaczego Kwasi nie sprawdził się jako gospodarz. Ma najgorszy wynik na 27 lipca od roku  2020 kiedy temat dopiero raczkował. Do najgorszego w ostatnim pięcioleciu pafnucego traci blisko 400 stron. Najlepszym gospodarzem okazał się bezapelacyjnie Bananek potem już był trend spadający, który odwrócić mogę tylko JA. Ale to co dzieje się za gospodarzenia Kwasiego nawet najstarsi górale nie pamiętają

Masz rację, tylko ty i 20 pozostałych twoich kont moze naprodukować rekordową ilość stron xD 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał(a):

nie nie mam uprawnień takich🤭😉 tylko mnie zastanawia że jestes tu nowa a o wszystkich wszystko wiesz ale pewnie od kilku lat czytasz forum a teraz postanowiłaś dołączyć i zacząć z nami pisać jakie to proste że ja na to wcześniej nie wpadłem 🤦

4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Powiedzmy, że na sporo 🙃...

Tylko Bogdana brakuje do Świetej Trójcy Detektywów od siedmiu boleści 🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

Oto suche dane dlaczego Kwasi nie sprawdził się jako gospodarz. Ma najgorszy wynik na 27 lipca od roku  2020 kiedy temat dopiero raczkował. Do najgorszego w ostatnim pięcioleciu pafnucego traci blisko 400 stron. Najlepszym gospodarzem okazał się bezapelacyjnie Bananek potem już był trend spadający, który odwrócić mogę tylko JA. Ale to co dzieje się za gospodarzenia Kwasiego nawet najstarsi górale nie pamiętają

odwrócisz trend? chyba jak nazakladasz multikont i będziesz sam z sobą pisał tylko obawiam się że nikogo z nas tam nie będzie oprocz Ciebie. zawsze w każdej chwili możesz założyć nowy temat pt" Pogoda rolnicza 2025 i luźne wątki wg Kowalskiego i jego multikont" Myślę że był byś wstanie przegonić Qwaziego z ilością stron do końca roku

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz rację, tylko ty i 20 pozostałych twoich kont moze naprodukować rekordową ilość stron xD 

Uważaj co mówisz jesteś w totalnym błędzie jagodzianko 🤣

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

👍👍👍👍👏👏👏👏🤝

Bezduszna napisał:

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Uważaj co mówisz jesteś w totalnym błędzie jagodzianko 🤣

dlaczego jagodzianko?🤔

chyba jeszcze tak nikt Tomka nie nazwał

Bezduszna napisał:

11 minut temu, wojtal24 napisał(a):

nie nie mam uprawnień takich🤭😉 tylko mnie zastanawia że jestes tu nowa a o wszystkich wszystko wiesz ale pewnie od kilku lat czytasz forum a teraz postanowiłaś dołączyć i zacząć z nami pisać jakie to proste że ja na to wcześniej nie wpadłem 🤦

4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Powiedzmy, że na sporo 🙃...

Tylko Bogdana brakuje do Świetej Trójcy Detektywów od siedmiu boleści 🤣🤣🤣

a kto jest ta święta trójca detektywów?

Opublikowano (edytowane)

Michał już zadeklarował swoją obecność. Pafnucy jako kolega też nie zawiedzie, a jak wiadomo to jest magnes przyciągający innych w temat. Jeszcze parę dziewczyn by się przydało, żebyście mieli się do kogo ślinić😂

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

dlaczego jagodzianko?🤔

Chyba jeszcze tak nikt Tomka nie nazwał 

Znudziła mi się truskaweczki, bobik to teraz będzie jagodzianka bo jagody mają ciemny kolor i akurat pasują jak ulał do jego pomysłów i stwierdzania za wszelką cenę że ja to Kowalsky a nim nie jestem 

9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

a kto jest ta święta trójca detektywów?

Najpierw był Qwaxi jego domysły i podejrzenia później był Bogdan a teraz ty 🤣🤣 Jestem ciekawa kto następny Pafnucy się nie liczy on tylko podchody robił a to nie pytania wprost 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano

Spokojnie panie władzo. Dać to sobie możesz w szyję najwyżej😗

Teraz, Bezduszna napisał(a):

Znudziła mi się truskaweczki, bobik to teraz będzie jagodzianka bo jagody mają ciemny kolor i akurat pasują jak ulał do jego pomysłów i stwierdzania za wszelką cenę że ja to Kowalsky a nim nie jestem 

Najpierw był Qwaxi jego domysły i podejrzenia później był Bogdan a teraz ty 🤣🤣 Jestem ciekawa kto następny Pafnucy się nie liczy on tylko podchody robił a to nie pytania wprost 🤣🤣🤣

Dokładnie ten milicjant od siedmiu boleści rozpętał całą aferę której nie było😂

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Co tam beczysz łowiecko ??

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

rozpętał całą aferę której nie było😂

Szukasz u mnie poparcia🤔 Ja ci przytakiwać nie będę🫢. Michałek zrobi to za mnie już nawet to zrobił 🫢 

13 minut temu, wojtal24 napisał(a):

@Kowalsky30 @bezduszna

Pamiętaj że to są dwie różne osoby przed komórka. Tak dla przypomnienia ci mówię 

16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co tam beczysz łowiecko ??

Ja to nic ty tylko miałczysz jak opętany więc ja cię tylko jagodzianeczka nazywam aby się ci nic nie znudziło. Trzeba cię tu czymś  odróżnić🤣

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano

Myślałeś że będzie tańsza 🤔

35 minut temu, Qwazi napisał(a):

Myślę, że autor tematu powinien mieć możliwość dawania banów w, założonym przez siebie, temacie🤔

Jedynym wyjściem z tej sytuacji jest dać się dziecku pobawić już nawet dorosłym mężczyzną jego nie można nazwać 🤣🤣🤣

Opublikowano

O z rana jeszcze jakiś poziom jest ,jak weterani coś napiszą . O 4 jak wtuliło ,to ho ho ,woda po polach stoi . U was na wsie zależnie od ilości mieszkańców są też pieniądze z gminy na wioskowe ,,inwestycje?'' ,czy gmina według swojego widzimisie tym dysponuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v