Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie muszę pokazywać tego co ona bo ona już to robi za mnie. 

Nie masz przypadkiem zbyt wysokiego mniemania o sobie🤔. Ona nie jest Twoją służącą, żeby robiła cokolwiek za Ciebie. Nie chcesz być kobieca, lub nie potrafisz, to nie bądź, ale trzymaj jakiś poziom. Dzisiaj go nie dostrzegam. Zwykłej kultury brakuje nawet

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie widzisz w co on gra ..to psychol 

Widzę. Dlatego pytam go wprost

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mam dość...

Wiesz co ty biedna pokazujesz?

Totalne dno!

Się zastanawiam czy za dużo soku z gumijagód nie pociągnęłaś, bo to już się robi coraz bardziej niesmaczne....i to nie tylko dziś.

Ogarnij się....wyjdź może na spacer....

Mam jeszcze Pafnucy swój rozum i nie mam zamiaru być mała czarna by tak uwżacie. Koniec kropka. Ona jest jedną w swoim rodzaju a ja podabniac i pokazywać coś sposobie nie zamierzam bo to nie jarmark świąteczny. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
7 minut temu, farmtrac8244 napisał(a):

Nie jest źle, nie wiem drugi rok dopiero siejemy ozimy. Może kwestią odmiany.

U mnie pierwszy rok, ziemia 4 5 i 6 klasa, przewaga 5 

Nie mam odniesienia jak to powinno wyglądać

Opublikowano (edytowane)

on zazdrości że wy sobie rozmawiacie ...i nie może ścierpieć że jego końskie  zaloty są zlewane ciepłym moczem 

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie masz przypadkiem zbyt wysokiego mniemania o sobie🤔. Ona nie jest Twoją służącą, żeby robiła cokolwiek za Ciebie. Nie chcesz być kobieca, lub nie potrafisz, to nie bądź, ale trzymaj jakiś poziom. Dzisiaj go nie dostrzegam. Zwykłej kultury brakuje nawet

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Czy chłopy mają do mnie kulturę w dniu dzisiejszym NIE.

Czy ja mówię o tym że jest moja służąca w żadnym wypadku tylko mówię jasno że ja nią nie będę. 

Jednego ja nie lubię jak się mnie próbuje się coś udowodnić  co nie ma w rzeczywistości żadnego pokrycia. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jesteś za głupia żeby mnie nabrać ..teraz wiem czemu się doj**alas do mnie ...nie ma drugiej osoby z tak zrytym beretem ..zresztą na samym początku trafnie wytypowałem że to ty Anno królowo forum z wielkim nosem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

To nie Anna, tamtej nie szło zrozumieć co pisze.

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

@Kowalsky30 zamiast uśmiszka przyklejać, lepiej się odnieś do tego zdania...co Ty na to? To kolejne proste pytanie, więc nie zbaczaj i nie klucz 

Ale co mam się odnosić do zdania jakiegoś kalesoniarza któremu co dzień "na bank" wydaje się co innego 😂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

To nie Anna, tamtej nie szło zrozumieć co pisze.

toć tak samo bełkocze ...ona jestem pewny po tym co pisze na 100%...ona jest w zmowie z owiecym poganiaczem ..on ciągle żyje tym co mu napierdolila do pustej głowy 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

któremu co dzień "na bank" wydaje się co innego 😂

No raczej nie. Bogdan od dawna konsekwentnie pisze, że przyczyniłeś się do odejść kobiet z AF. Więc nie odwracaj kota ogonem

• Like 1
Opublikowano

Aj ta moja Pati, tak dziś mnie kusi, tak mnie prowokuje, jest dla mnie taka Bezduszna, a ja prosty Roch wiem że jestem tak dla niej ważny.

Opublikowano
Teraz, Elon napisał(a):

Aj ta moja Pati, tak dziś mnie kusi, tak mnie prowokuje, jest dla mnie taka Bezduszna, a ja prosty Roch wiem że jestem tak dla niej ważny.

Ty jesteś zwykły debil żaden Roch

Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czy chłopy mają do mnie kulturę w dniu dzisiejszym NIE

Oni nie mają kultury, Ty subtelności ( a kobiety łagodzą obyczaje )...efektem jest pier..lnik w temacie🤷

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Konsekwentnie czy się powtarza bo już niczego nowego dziadek nie wymyśli😂

Idź wyczesz se pafnucego.

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

jestem pewny ...rozumiesz to 😲

Ja mogę rozumieć, ale zdanie mam inne.

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Konsekwentnie powtarza...a teraz się odnieś 😡

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Idź wyczesz se pafnucego.

Ja mogę rozumieć, ale zdanie mam inne.

mylisz się ..wystarczy to co było pisane dzisiaj ....nochalowa na 100 %🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ty jesteś zwykły debil żaden Roch

A udowodnij, że ja to nie ja a Ty o nie Ty.

Ja jestem Roch prawdziwy, bezdusznej Patrycji Kowalskiej chłopak prawdziwy. 

A Ty owiecko to do babki izby tam idź. Spać. A nie tu nam przeszkadzasz.

Opublikowano

I jak to jest🤔

Najpierw 👇

13 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ale co mam się odnosić do zdania jakiegoś kalesoniarza któremu co dzień "na bank" wydaje się co innego 😂

za chwilę 👇

8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

I jaka tu wiarygodność 🤔

Opublikowano (edytowane)

nikt nie jest tak zryty ...żadna inna kobieta ...to jest pewne 🤣 Bóg nie mógł się pomylić drugi raz 🤣

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Może i się mylę.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v