Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Michał18 napisał(a):

Ile za takiego cielaka krzyżówka jersey x  hf 2 tygodnie 

IMG20250719162821.jpg

Podlaski Limuzen

Jak hf woziłem po 500 to takie po 200 sprzedawali 

Czyli teraz wziąłeś bardzo dobrze jak dali tyle co za hfa

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

lenie i obiboki co baby na nich robią to mogą ukazać tylko smród w kalesonach i nic więcej 🤪

Widzisz tylko to na co pozwalam...

A i tak pokazałem więcej niż ty...człowieczku z zadupia ..🤭 

Dla mnie pieniądze, bogactwo ..to nie wartość...znam bogatszych od ciebie...i normalni są...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

Pod przykryciem śmiechu, ironii i sarkazmu kryje się mały chłopiec który tylko chce się pokazać a tak naprawdę trzęsie portkami aby nic nie wyszło co tak naprawdę posiada i posiadał przed ślubem 

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

lenie i obiboki co baby na nich robią to mogą ukazać tylko smród w kalesonach i nic więcej 🤪

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

błąka się taki lata na forum i jak miał sieczke we łbie tak dalej to samo i jeszcze myśli że wzorem dla kogoś jest ..cyrk 

Nigdy nikomu nie kazałem się naśladować ..

Jestem jedynym i niepowtarzalny...

Pafnucy mnie zwą...😆🤭😆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ciebie najbardziej interesuje co zonaci mają w portkach 🤣🤣🤣🤣🤪

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Pod przykryciem śmiechu, ironii i sarkazmu kryje się mały chłopiec który tylko chce się pokazać a tak naprawdę trzęsie portkami aby nic nie wyszło co tak naprawdę posiada i posiadał przed ślubem 

gowno cię dziecko obchodzi co kto ma ..patrz swojej nędzy 🤪...za wielki masz nos i nie potrzebnie go wszedziej pchasz 🤣🤣🤪🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
28 minut temu, slawek74 napisał(a):

karta jest?

będę sprzedawał że 2-3 sztuki bo ciasno...

No jest, ja zawsze biorę od kuzynów oni mają tam dopilnowane wszystko. Często sprzedają mi i jałówki bo też ciasno. Ale ja nie zawsze biorę bo też ciasno 🤭 

20 minut temu, Michał18 napisał(a):

Ile za takiego cielaka krzyżówka jersey x  hf 2 tygodnie 

IMG20250719162821.jpg

800zl

19 minut temu, Baks00 napisał(a):

1.5 tys tylko nie mów że jersay 

Ta chyba ślepemu 🙆🤭

Opublikowano
15 minut temu, Michał18 napisał(a):

Nie pokażę bo już sprzedany za 1200 chciałem tylko się upewnić czy nie za dużo lub mało. Bo kupujący się targował ale ja nie ustąpiłem.

To na pewno było po JE? Bo mi coś nie tego i temu chciałem zdjęcia 

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

No jest, ja zawsze biorę od kuzynów oni mają tam dopilnowane wszystko. Często sprzedają mi i jałówki bo też ciasno. Ale ja nie zawsze biorę bo też ciasno 🤭 

800zl

Ta chyba ślepemu 🙆🤭

A stado jaką wydajność? 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

..może nie był ...przy poczęciu ..🤔

Tego nie wiem...różnie to jest...z tym poczęciem 🤷

To bliżej jest po simie, matka też sim...i co to się stało się 🤔...a pomyłki nie było, bo słomki sprawdzanie i ze słomek wpisuje do aplikacji 

IMG_20250712_125329913_MFNR.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

A stado jaką wydajność? 

Nie powiem ci nie pamiętam, kiedyś coś mówił ale nie chce gadać głupot. Ale z tego co widać po rozwoju tego gospodarstwa to chyba całkiem nieźle.

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Ooo👍...o ile to jest JExHF a nie ANxHF

No, zdjęcie jeszcze by się przydało pleców i dupci

Opublikowano
Teraz, Karol6130 napisał(a):

W poniedziałek zjadą ładne Słowaki 

Sm w dobrym pieniądzu kupione

A po wiela?

Teraz, Qwazi napisał(a):

wpisuje do aplikacji 

...no nie wiem....

Może akurat Michaś...nie aplikował...😆🤭😆

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Tego nie wiem...różnie to jest...z tym poczęciem 🤷

To bliżej jest po simie, matka też sim...i co to się stało się 🤔...a pomyłki nie było, bo słomki sprawdzanie i ze słomek wpisuje do aplikacji 

IMG_20250712_125329913_MFNR.jpg

To po prawo to jaka rasa 🤔🤭🤪 raczyj nie hf 😛

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może akurat Michaś...nie aplikował...😆🤭😆

Zapytajmy🤷... @Michał18 aplikujesz do aplikacji🤔...zacielania...

4 minuty temu, slawek74 napisał(a):

To po prawo to jaka rasa 🤔🤭🤪 raczyj nie hf 😛

To je rasa zabłąkana...świeżo🤷😁

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

800zl

Ta chyba ślepemu 🙆🤭

Mało ślepców teraz?

4 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

W poniedziałek zjadą ładne Słowaki 

Sm w dobrym pieniądzu kupione

Tylko nie gadaj że w stronach tej Zosienki?

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Zapytajmy🤷... @Michał18 aplikujesz do aplikacji🤔...zacielania...

To je rada zabłąkana...świeżo🤷😁

I widzisz...przy mojej pomocy...odzyskujesz swój temat...

..się czytać dziś tego nie dało ..myślę że to nie tylko moje zdanie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v