Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Oooo...to możesz nas informować o promocjach, jak Marcin o cenach paliwa 🤔...Radek się ucieszy😊

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

To już należy Kowalskiego się zapytać nie mnie 

Pracuje w sklepie budowlanym  jednym z największych na Europę. 

Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał(a):

Kogo🤔...Zbyszka, Bogdana i mnie🤔😁

Sorry...słownik mnie załatwił...miało być "odchudził"🤦

Ano nie czarne. A tyż podłe 🤷

to pewnie po jakimś czarnym przodku. To 100% SM?

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie czepiam...śmieszne tylko tak użyte słowo...

Nieraz mam tak  Już tego nie uni n ukryć. Wczoraj gryzlam się w język 🤣 

5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Oooo...to możesz nas informować o promocjach, jak Marcin o cenach paliwa 🤔...Radek się ucieszy😊

Tylko gazetowe promocje są jedne resztę promocji i wyprzedaży każdy sklep dostosowuje do istniejącej sytuacji finansowej sklepu jak i płyności artykułów. Więc jeśli Radek nie mieszka na mazowszu to będzie ciężko. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

I co lepiej się przez to poczujesz? 

Zaczepiasz kobiety na priw a jak dostaniesz kopa to zaraz chłop albo Kowalski😂

Z kąd wiesz że ja pisałem z Patrycją i o czym 🤔 

Opublikowano
41 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jestem Patrycja tak naprawdę nazywam się Katarzyna. Dzięki Michałowi oberwałam rykoszetem. Nigdy nie zrobiłam i nie zamierzałam wchodząc tutaj zrobić wam krzywdy. Nawet Bogdanowi po prostu dobrze się bawiłam rozmawiając z nim. Wiedziałam że nawet jeśli go wyrzuciłam wiedziałam że wróci czym prędzej czy później. Michał nie zdawał sobie sprawy z kim rozmawia na priw bo tak miało być. Nie chciałam aby się dowiedział. Robiłam błędy w pisowni specjalnie aby do końca was trzymać w niepewności. Teraz zamierzam być sobą nikogo nie udawać. 

@yacenty doskonale wie kim była Patrycja. Została mu całą prawda powiedziana. Wiedział że zwariowanamalinka to ja ale nie wiedział że weszłam jako Bezduszna za co muszę go przeprosić. I jednocześnie poprosić aby mnie nie usuwał. @danielhaker też został poinformowany o sytuacji. Oni dwaj doskonale wszystko to co nie zostało wypowiedziane przez mnie wiedzą. 

Weszłam tu jako Bezduszna z powodu tego bo chciałam czegoś się dowiedzieć o rolnictwie bo jednak zainteresował mnie temat ten i to co napisałam i udostępniłam w galerii jest święta prawda. Chciałam utrzymać z wami kontakt bo jednak was polubiłam zwłaszcza @Bogdan_ja, @12Pafnucy, @Qwazi choć drugi z nich ma mnie za madralę ł"adnie powiedziane"ale taka już jestem tego niestety jest mi ciężko zmienić. Wczoraj trzymałam język za zębami. 

Resztę rzeczy które nie zostały wypowiedziane łatwo się domyśleć skąd miałam informacje o was. 

pisałem co najmniej dwa razy że forum jest dla wszystkich ....ja wiem że tak naprawdę to jesteś Anna 🤪

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał(a):

czego sie spodziewałeś? 🤔

No że jak na rolników z Podlasia to będzie pompa. Chociaż na pol jak Bednary a to nawet 1/10 nie była. A szum i reklamy tego wydarzenia takie że naprawdę myślałem że będzie coś konkretnego. Niecałe 1.5 godziny i nie było co oglądać 

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Nigdy więcej nie pojadę na coś takiego w niedzielę. Ludu co nie miara była. Zatrzymać się na ścieżce to by zadeptali 

Ja byłem rano to tylko wtedy idzie coś obejrzeć i pogadać w normalnych warunkach. Jak wyjeżdżałem o 11 to już ludu pełno a korek z 5 kilometrów jeszcze był. To tam po południu ładny kocioł był 

Opublikowano
2 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

No że jak na rolników z Podlasia to będzie pompa. Chociaż na pol jak Bednary a to nawet 1/10 nie była. A szum i reklamy tego wydarzenia takie że naprawdę myślałem że będzie coś konkretnego. Niecałe 1.5 godziny i nie było co oglądać 

haefków w tym roku nie było 😛

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

pisałem co najmniej dwa razy że forum jest dla wszystkich ....ja wiem że tak naprawdę to jesteś Anna 🤪

Niestety tu się bardzo mylisz. I wiem doskonale że wiedziałeś o mnie więcej niż jesteś w stanie przyznać się tu na forum. 

Jestem ci też wdzięczna za to że powiedziałeś że tu dla każdego znajdzie się miejsce 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Niestety tu się bardzo mylisz. I wiem doskonale że wiedziałeś o mnie więcej niż jesteś w stanie przyznać się tu na forum. 

o kura ..Zara się dowiem że miałem z tobą romans 🤣🤣🤣🤣

• Haha 5
Opublikowano
11 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

Jak który samotny to do Włoch niech jedzie, dużo Włoszek bez staników chodzi, kelnerki w restauracji młode się uśmiechają i oczko puszczają 😁

to ja i takie Polki miałem w robocie , takie 20+ i cyce jak donice

Opublikowano
konteno napisał:

11 godzin temu, Uziu92 napisał(a):

Jak który samotny to do Włoch niech jedzie, dużo Włoszek bez staników chodzi, kelnerki w restauracji młode się uśmiechają i oczko puszczają 😁

to ja i takie Polki miałem w robocie , takie 20+ i cyce jak donice

lecz się...🙋‍♂️🤦

Opublikowano

Ja jednak doceniam że się przyznała . Choć też mam pewne wątpliwości.

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał(a):

leroy czy castorama ?

LM 

Michał naprawdę? 

4 minuty temu, konteno napisał(a):

ona nie jest bezduszna tylko bezmózga 

Uważaj na słowa. W tym wieku być kawalerem to już trzeba naprawdę być anty talenciem 🤣🤣

Opublikowano
20 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Ja byłem rano to tylko wtedy idzie coś obejrzeć i pogadać w normalnych warunkach. Jak wyjeżdżałem o 11 to już ludu pełno a korek z 5 kilometrów jeszcze był. To tam po południu ładny kocioł był 

To jak ja wyjeżdżałem o 12.30 to korek był na 10 km 🤣

Nie no wiadomo że niedziela u chłopa to rzecz święta, chwila wolnego czasu i dlatego też frekwencja dopisała. Na drugi raz czy to takie Szepietowo, czy Ułęż postaram się jechać w sobotę 

Opublikowano
37 minut temu, malaczarna napisał(a):

to pewnie po jakimś czarnym przodku. To 100% SM?

75%SM. Gruba jałówka po Pull PP. Niby powinna być grzeczna, a🤦

32 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tylko gazetowe promocje są jedne resztę promocji i wyprzedaży każdy sklep dostosowuje do istniejącej sytuacji finansowej sklepu jak i płyności artykułów. Więc jeśli Radek nie mieszka na mazowszu to będzie ciężko. 

Mieszka🤷